EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A berlini tenisztorna negyeddöntőjében az 1. helyen kiemelt belga Kim Clijsters 6:0, 6:3 arányban legyőzte a 7. helyen rangsorolt szlovák Daniela Hantuchovát.
A legerősebb öszeállításban lép pályára a Dunaferr és a vendég dán Slagelse a női kézilabda EHF Kupa-döntő első, szombaton 16.15-kor kezdődő mérkőzésén.

A berlini tenisztorna negyeddöntőjében az 1. helyen kiemelt belga Kim Clijsters 6:0, 6:3 arányban legyőzte a 7. helyen rangsorolt szlovák Daniela Hantuchovát.

A legerősebb öszeállításban lép pályára a Dunaferr és a vendég dán Slagelse a női kézilabda EHF Kupa-döntő első, szombaton 16.15-kor kezdődő mérkőzésén.

A Minnesota idegenben nyert 4:2-re a Vancouver ellen, így 4:3-as összesítéssel bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga Nyugati-főcsoportjának döntőjébe, ahol az Anaheimmel találkozik.

Németh Szilárd combsérülés miatt nem lép pályára a Middlesbrough csapatában az angol labdarúgó Premier League vasárnapi zárófordulójában, a Bolton otthonában.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Jacques Rogge szeretné, ha az iraki sportolók szerepelnének a jövő évi, athéni játékokon.

Életének 34. évében elhunyt Nagy Norbert, a Lombard FC Ha-ladás korábbi válogatott labdarúgója, aki Szombathely mellett szenvedett autóbalesetet. Nagy Norbert korábban hat éven át futballozott a Ferencvárosban, ahol kétszer volt tagja bajnokcsapatnak.

Ma kezdődik és június elsejéig tart a 86. Giro d’Italia profi kerékpáros körverseny. Az indulókra két pihenő nap közbeiktatásával a 21 szakaszon összesen 3449 km vár.

Fernando Hierro, a Real Madrid védője jobb labdarúgó, mint az egykori német világsztár, Franz Beckenbauer. Legalábbis ezt állítja róla edzője, Vicente del Bosque.

Precedens értékű per előtt áll Németország: Karen König egykori NDK-s úszónő ugyanis kártérítést követel az ország olimpiai bizottságától, mert versenyző korában tudta nélkül doppingszereket kapott, s emiatt megromlott az egészségi állapota.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában: Detroit–Philadelphia 104:97 – hosszabbítás után, összesítésben 2:0, Dallas–Sacramento 132:110 – összesítésben 1:1. A sorozat négy győztes meccsig tart.

Kiváló eredményeket értek el a magyarok az Egyesült Államokban zajló sportlövő Világ Kupa-versenyen: Sidi Péter 2. lett légpuskában, míg Joó Éva az 5. helyen végzett összetettben, s ezzel olimpiai kvótát szerzett.

Az FC Barcelona labdarúgócsapatától öt év után távozó Phillip Cocu Angliában szeretné folytatni pályafutását. Úgy tűnik, a Newcastle United és a Manchester City lehet a következő együttese.

Az ezen a héten zajló római viadal után a hétfőn kezdődő hamburgi tenisztornától is visszalépett a világelső Andre Agassi. Az amerikai játékos nem indokolta döntését, amely kellemetlenül érinti a szerevezőket.

A korábbi hírekkel szemben nem négy, hanem öt atléta akadt fenn a doppingvizsgálaton a Lausanne melletti Avanches-ban március végén rendezett mezeifutó-vb-n.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?