EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A magyar férfi kosárlabda-válogatott idegenben, szoros mérkőzésen 81:73 arányú vereséget szenvedett Franciaországtól az Európa-bajnoki középdöntő 1. fordulójában. A magyarok a 2. fordulóban, holnap Lettországot fogadják Tiszaújvárosban.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott idegenben, szoros mérkőzésen 81:73 arányú vereséget szenvedett Franciaországtól az Európa-bajnoki középdöntő 1. fordulójában. A magyarok a 2. fordulóban, holnap Lettországot fogadják Tiszaújvárosban.Az NBA legutóbbi játéknapjának eredményei: Boston–Atlanta 85:92, Cleveland–Memphis 101:94, Philadelphia–Detroit 94:89, Charlotte–Dallas 78:89, Orlando–Minnesota 117:106, Milwaukee–Chicago 96:92, San Antonio–Seattle 110:93, Denver–LA Lakers 68:89, Utah– New Jersey 89:90 – hosszabbítás után, Phoenix–New York 96:72, Sacramento–Portland 95:83.A férfi kosárlabda Cseh–szlovák Kupa-elődöntő csoportküzdelmeinek zárófordulójában: Děčín–Komárno 88:72. A komáromiak az utolsó helyen végeztek.Egyhónapos próbajátékra a téglamezei Slovan-stadionba érkezett a szenegáli Alioune Badji. A 22 éves labdarúgó ezt megelőzően a Rennes, a Rouen és a Lausanne csapatában futballozott.Már hetek óta keresik Jan Gottwaldot, a drnovicei labdarúgóklub elnökét, akit egyes hírek szerint meggyilkoltak. Állítólag a cseh élvonalbeli csapat egyik szponzora Marián Čalfa, egykori csehszlovák kormányfő.Jaromír Jágr lesz a címvédő cseh hokiválogatott csapatkapitánya a 2002-ben sorra kerülő Salt Lake City-i téli olimpián (február 8–24.).A jégkorong Extraliga 26. fordulójának nyitómérkőzésén: Zvolen– Košice 8:2 (1:1, 4:1, 3:0), Prorok 3, Plavucha, Longauer, Török, Toužimský, Krayzel, ill. Topoli, Škovira. A többi meccset ma játsszák: Trenčín–Slovan, Poprad– Martin, L. Mikuláš–Skalica és Nitra–Žilina.Kétszázezer koronás büntetést kell fizetnie az eperjesi futball-klubnak, mert a Prešov–Žilina szuperligás meccs (0:1) után egy néző inzultálta Kružliak játékveztőt. A Tatrannak a következő hazai bajnokiját Eperjestől legalább 30 km-re kell lejátszania.Szófiában elkezdődött a szabadfogású birkózó-vb. Vladimír Chamula (63 kg) győzelemmel rajtolt, Kollár Román (54) kikapott a nyitányon, Ragyjon Kertanti (76) egy meccset nyert, egyet elveszített; Ritter Árpád (76) és Farkas Zoltán (97) is sikerrel vette az első akadályt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?