EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Ondrej Debnárt és Tomáš Zá-reckýt (mindkettő Petržalka) a Videoton labdarúgócsapata teszteli, átigazolásukról holnap döntenek a székesfehérváriak. Ľubomír Reiter (Olomouc) és Miroslav Drobňák (Inter) az orosz Rosztov csapatával dubai edzőtáborozásra utazott.

Ondrej Debnárt és Tomáš Zá-reckýt (mindkettő Petržalka) a Videoton labdarúgócsapata teszteli, átigazolásukról holnap döntenek a székesfehérváriak. Ľubomír Reiter (Olomouc) és Miroslav Drobňák (Inter) az orosz Rosztov csapatával dubai edzőtáborozásra utazott. Az FC Košice futballcsapata leigazolta az ukrán Szergej Zajcevet (Prešov).

A 2. fordulóban is döntetlent játszott Polgár Judit a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos sakktornán: a magyar nagymester ezúttal sötéttel remizett a hazai színekben induló Loek van Welyvel.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: Clippers–Dallas 90:96, Philadelphia–Orlando 105:107, Toronto –Minnesota 105:91, San Antonio– Boston 81:80, Seattle–Cleveland 79:87, Phoenix–Utah 107:99, Sacramento–Memphis 106:98, LA Lakers–Miami 106:81.

Továbbra is az ausztrál Lleyton Hewitt vezeti a férfi tensizezők ATP-ranglistáját (2. Agassi, 3. Szafin), a szlovák Hrbatý a 44. Az elmúlt heti tornák nem hoztak nagyobb változást a női teniszezők WTA-világranglistáján: továbbra is a Williams nővérek, Serena és Venus állnak az élen. A szlovák Daniela Hantuchová a 8., a magyar, Mandula Petra a 98.

A papírformának megfelelően a tavaly három trófeát elhódító Real Madrid szakmai irányítóját, Vicente del Bosque-t választotta 2002 legjobb klubedzőjének a labdarúgás statisztikájával és történetével foglalkozó szervezet, az IFFHS. A 2. helyre Arséne Wenger (francia, Arsenal), a harmadikra pedig Sir Alex Ferguson (skót, Manchester U.) és Klaus Toppmöller (német, Leverkusen) került.

izenhárom rendőr orvosi ellátásra szorult, miután a vendégszurkolók megtámadták őket a vasárnapi Como–Atalanta (1:1) olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően.

Ismét Jozef Bachratý lett a Spar-tak Trnava futballklub elnöke, aki két és fél évvel ezelőtt mondott le, amikor a nagyszombatiak kiestek az élvonalból. Bachratý elődjét, Ivan Lipovskýt tegnap menesztette az igazgatótanács.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?