EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Hibátlan mérleggel megnyerte a lengyelországi Karácsony Kupát a január 20-án kezdődő portugáliai világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott. Eredmények: Magyarország–Lengyelország 26:25, Lengyelország–Szlovákia 28:19, Magyarország–Szlovákia 27:19, Csehország–Szlovákia 26:26. A torna végeredménye: 1.

Hibátlan mérleggel megnyerte a lengyelországi Karácsony Kupát a január 20-án kezdődő portugáliai világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott. Eredmények: Magyarország–Lengyelország 26:25, Lengyelország–Szlovákia 28:19, Magyarország–Szlovákia 27:19, Csehország–Szlovákia 26:26. A torna végeredménye: 1. Magyarország 6 pont, 2. Lengyelország 3, 3. Csehország 2, 4. Szlovákia 1.

Anatolij Karpov 2,5:1,5-re legyőzte Garri Kaszparovot a két orosz sakknagymester négy rapidjátszmából álló párosmérkőzésén New Yorkban. Az összecsapás – amelynek pénzdíjairól nincs hír – Garri Kaszparov számára felkészülés is volt: január közepén a Deep Junior elnevezésű számítógéppel játszik.

Több mint valószínű, a Slovan labdarúgócsapata leigazolja Petr Veselýt, a Baník Ostrava volt játékosát, aki a napokban tért haza Görögországból.

Pawel Janas, a lengyel labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya azt tekinti a legfőbb céljának, hogy csapata bekerüljön a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság 16-os döntőjébe. Ehhez az első, nagyon fontos lépés a magyarok elleni március 29-i, chorzówi selejtező megnyerése lenne.

A francia bajnokságban éllovas Olympique Marseille-ben folytatja pályafutását Dmitrij Szicsev, a Szpartak Moszkva 19 éves labdarúgója. A tervek szerint 5 évre szóló szerződést várhatóan január 1-jén írják alá a felek, akik egyelőre nem kívánták nyilvánosságra hozni a megállapodás anyagi részleteit.

Lothar Matthäus másfél éves szerződést kötött a Partizan Beograd labdarúgócsapatával.

Szlovákiát a Daniela Hantuchová, Dominik Hrbatý kettős képviseli a december 28-án kezdődő tenisz Hopman Kupán.

Aleš Valenta síakrobata lett 2002-ben az Év sportolója Csehországban, a második helyen a tízpróbázó Roman Šebrle, a harmadikon pedig Kateřina Neumannová sífutó végzett.

Lukáš Jarolímet, a Příbram középpályását le szeretné igazolni a francia élvonalban szereplő Sedan labdarúgócsapata.

Belgiumban Stefan Everts motorversenyző és Kim Clijsters teniszező lett az Év sportolója.

Horváth Csaba, a II. ligás Devín 20 éves hátvédje a cseh élvonalbeli Staré Město labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?