EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Megfellebbezi a szlovák labdarúgás vezérkara az UEFA fegyelmi bizottságának keddi döntését, melyben 60 ezer svájci frankra büntette a honi szövetséget az októberi Szlovákia–Anglia Eb-selejtezőn tapasztalt rasszista megnyilvánulások és elégtelen szervezési intézkedések miatt.

Megfellebbezi a szlovák labdarúgás vezérkara az UEFA fegyelmi bizottságának keddi döntését, melyben 60 ezer svájci frankra büntette a honi szövetséget az októberi Szlovákia–Anglia Eb-selejtezőn tapasztalt rasszista megnyilvánulások és elégtelen szervezési intézkedések miatt. František Laurinec elnök szerint a büntetés túlzott, és nem veszi figyelembe, hogy ilyen eset először fordult elő.

Peter Diviš (Jastrzebzie Borynia) és Adriana Marčeková (Pallavolo Pesaro) lett az Év röplabdázója Szlovákiában. Az ankét eredményeit tegnap hirdették ki Pozsonyban.

Pótnyomozást rendeltek el Simon Tibor, a Fradi tavasszal agyonvert egykori labdarúgójának ügyében, ezért a tárgyalást január végére halasztották, közölte a Nemzeti Sport id. Simon Tiborra hivatkozva.

Szinte a csodával határos módon már ma újrakezdi az edzéseket a szuper-óriásműlesiklásban Világ Kupa-címvédő Hilde Gerg, aki december 7-én, a sorozat Lake Louise-i lesikló viadalán szenvedett térdszalag-szakadást. Az 1998-as naganói téli olimpia most 27 éves műlesikló bajnoka várhatóan január elején tér vissza a VK-futamokra.

Az Európa-bajnok francia és a világelső brazil válogatott összecsapása lesz az egyik fénypontja a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség 2004-ben sorra kerülő centenáriumi programjának. A találkozóra napra pontosan a FIFA alapítása után 100 évvel, 2004. május 21-én kerül sor a szervezet „szülőhelyén“, Párizsban.

Zárt kapuk mögött kell lejátszania a következő európai kupamérkőzését a Ferencváros labdarúgócsapatának. Azért döntött így a kontinentális szövetség fegyelmi bizottsága, mert az október 31-én rendezett, VfB Stuttgart elleni Üllői úti UEFA Kupa-találkozót (0:0) szurkolói rendbontás zavarta meg. A fegyelmi bizottság korábban 27 ezres büntetést szabott ki az FTC-re, mert a november 12-i visszavágón a zöld-fehér drukkerek provokatívan viselkedtek, petárdáztak és zászlót égettek, de az összeg egy részét a sárga, illetve piros lapok miatt kellett befizetnie a klubnak.

Az Európai Labdarúgó Szövetség a Bajnokok Ligája első csoportkörében érdekelt 32 klubnak összesen 277 millió eurót fizetett ki. A legtöbbet a Bundesligában címvédő Borussia Dortmund kapta (17,4 millió).

Férfi kosárlabda regionális Európa Kupa, C-csoport, 6. forduló: Albacomp–Lučenec 104:79 (31;16, 19:20, 26:27, 28:16). A székesfehérváriak az első, a losonciak a második helyről jutottak a tovább.

Alvaro Recoba, az Internazionale uruguayi labdarúgója határozottan cáfolta, hogy az FC Barcelonához szerződik. A La Gazzetta dello Sport szerdai számában azt írta, hogy a 26 éves támadó azért akar távozni, mert nem a megfelelő poszton jut zámára játéklehetőség.

Sérülés miatt nem indul a január 13-án kezdődő ausztrál nyilt teniszbajnokságon az 1999-ben döntős francia Amelie Mauresmo. A világranglista hatodikja már október vége óta bajlódik a térdével, emiatt a novemberi WTA-világbajnokságon sem vehetett részt.

A Loto 51. játékhete (szerdai sorolás) I. húzásának nyerőszámai: 2, 6, 8, 16, 39, 41, pótszám: 42; II. húzás: 20, 23, 29, 37, 39, 42, pótszám: 41. Joker-szám: 7, 9, 7, 8, 1, 6.

A KENO 10 szerdai nyerőszámai: 6, 9, 10, 14, 16, 20, 23, 24, 34, 40, 42, 44, 47, 52, 55, 60, 62, 65, 78, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?