Eperjesről hoztak pontot a szenciek

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSEperjes/Szenc. Gól nélkül végződött a szenciek eperjesi vendégjátéka, tehát sikeresnek mondható a korábban az ifiket irányító Andrej Štellár bemutatkozása a SFM vezetőedzőjeként.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Eperjes/Szenc. Gól nélkül végződött a szenciek eperjesi vendégjátéka, tehát sikeresnek mondható a korábban az ifiket irányító Andrej Štellár bemutatkozása a SFM vezetőedzőjeként. Kezdettől fogva a feljutásra pályázó hazaiak diktálták az iramot, sok helyzetet kidolgoztak, ám nem tudtak gólt szerezni. Peter Nworah okozta a legtöbb gondot a szenci védőknek, de a 22 éves nigériai csatár sem talált a hálóba. A vendégeknek mindössze egy lehetőségük akadt, Orolín bombája a kapufán csattant, a kipattanó labdára Augustín csapott le, ám közeli lövését bravúrosan védte a kapus.

„Elsősorban a zárt védekezésre rendezkedtünk be, és gyors kontrákkal próbáltunk zavart okozni az eperjesieknél. Végig a hazaiak uralták a játékot, már a meccs elején óriási lehetőséget puskáztak el – mondta lapunknak Pinte Attila, a szenciek másodedzője. – Dicséretet érdemelnek a futballistáink, mert fegyelmezetten védekeztek, és példásan küzdöttek. Matlák kapusnak több parádés védése volt, így nagy érdeme van a pontrablásban. Röviddel a befejezés előtt Nworah lefejelte az egyik védőnket, amiért kiállították. Az FK Pohronietől elszenvedett hazai fiaskó után nagyon jól jött ez a döntetlen, amely remélem, feldobja a csapatot.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?