Először győztek tavasszal a szenciek

Bős. Megszerezték első tavaszi győzelmüket a II. fociligában a Bősön otthonra lelt szenciek, akik a vágsellyeieket fektet-ték két vállra 2:0 arányban.Mindkét oldalon akadtak meglepetések.

Bős. Megszerezték első tavaszi győzelmüket a II. fociligában a Bősön otthonra lelt szenciek, akik a vágsellyeieket fektet-ték két vállra 2:0 arányban.

Mindkét oldalon akadtak meglepetések. Nem tartott a mátyusföldiekkel vezetőedzőjük és klubigazgatójuk, Peter Gergely, akitől a Duslo vezetése az elmúlt héten köszönt el. A vendégeket a kicsinosított parkerdei stadionban Gergely asszisztense, Peter Bartoš vezette csatába. A vendéglátóknál pedig a kapus posztján változtatott Pinte Attila, a szenciek szakvezetője. Peter Kostolanský helyébe Rengel Pétert nevezte a kezdőcsapatba. A bősi nevelésű kapus az első félidőben unatkozott, fordulás után azonban jócskán akadt dolga. „Röviddel a találkozó előtt közölte velem a mester, hogy én őrzöm a hálónkat. Igyekeztem megfelelően koncentrálni a feladatra, élni a lehetőséggel. Nem kapituláltam, remélem a mester is elégedett volt teljesítményemmel” – nyilatkozta lapunknak bemutatkozásáról a hálóőr, aki a III. ligában a bősieknél a csapatkapitányi karszalagot viselte. A vendéglátók az első félidőben Gombala révén jutottak vezetéshez, szünet után két-három alkalommal is növelhették volna előnyüket, de kimaradtak a ziccerek. A vágsellyeiek rákapcsoltak, egyenlítésre azonban nem futotta erejükből. A végjátékban a csereként beállt Hrazdílek lövése után a labda egy fűcsomón megpattant, s becsapta a vendégkapust. A játék képe alapján ugyan megérdemelten diadalmaskodtak a szenciek, de a produkció színvonala igazolta, hogy az ellenfelek nem véletlenül tartoznak a kiesőjelöltek közé. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?