Előállították ifjabb Kmotríkot

Előállította a rendőrség ifjabb Ivan Kmotríkot, a pozsonyi Slovan labdarúgócsapatának alelnökét, mert a nagyszombati Spartak otthonában játszott bajnoki alatt állítólag megütött egy biztonsági őrt.A tvnoviny.sk portál információi szerint Kmotrík egy üvegpohárral ütötte meg a biztonsági őrt, miután a

Előállította a rendőrség ifjabb Ivan Kmotríkot, a pozsonyi Slovan labdarúgócsapatának alelnökét, mert a nagyszombati Spartak otthonában játszott bajnoki alatt állítólag megütött egy biztonsági őrt.

A tvnoviny.sk portál információi szerint Kmotrík egy üvegpohárral ütötte meg a biztonsági őrt, miután az elkérte tőle a VIP-zónába szóló belépőt.

A sport24.sk portálnak azonban a vérző arcú biztonsági őr úgy nyilatkozott, Kmotrík testőrei verték meg, miután a szünetben nem engedte be a sportvezetőt a pozsonyiak öltözőjébe. A portál úgy tudja, Kmotríknak olyan belépőkártyája volt, amely feljogosította arra, hogy az öltözőben tartózkodjon, és a meccs előtt gond nélkül be is engedték oda.

Azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a biztonságiak támadtak rá Kmotríkra. A rendőrségi szóvivő nyilatkozata szerint még vizsgálják az ügyet, egyelőre a Slovan sem adott ki közleményt az esettel kapcsolatban.

A komoly érdeklődésre számot tartó derbit több mint 13 ezer néző látta, de nem zajlott le rendbontás nélkül a találkozó, mindkét táborban voltak randalírozók, petárdákat is sikerült becsempészniük a stadionba, a nagyszombatiak egy csoportja pedig megpróbált betörni a vendégszektorba. A rizikósnak minősített mérkőzésen 350 rendőr teljesített szolgálatot.

A meccset a hazaiak nyerték Ofosu góljával 1:0-ra, ezzel nagy lépést tettek a bajnoki cím felé.

(tvnoviny, sport24, sme)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?