Elindult a magyar olimpiai csapat legnagyobb része

Budapest |

<p>Szombaton dél után néhány perccel útra kelt Pekingbe, a pénteken kezdődő olimpiára a magyar csapat legnagyobb része, 12 sportág 125 versenyzője és szakvezetője, valamint az egészségügyi csoport munkatársai.</p>

A SYMA Sport és Rendezvényközpont elől indult, négy buszból álló konvoj, amelyet hozzátartozók, barátok és szurkolók több száz fős csoportja búcsúztatott, rendőri felvezetéssel vágott neki a Ferihegyi repülőtérig tartó első etapnak, ahonnan 14:30 órakor indul a küldöttség gépe. A piros-fehér-zöld delegáció tagjai közül elsőként a sportlövő Tóth Anita szerepel a kínai fővárosban, első számában, légpuskában az első versenynap reggelén rendezik majd a versenyt.
A szombaton indult kontingenssel tartott Görbicz Anita is, akinek a lába hétfőn konyhai balesetben megsérült, de bízik abban, hogy a torna kezdetén már vállalni tudja a játékot.
Hiányzott viszont Módos Péter kötöttfogású birkózó ugyanis betegsége miatt nem tarthatott társaival. A 21 éves versenyző vállát bakteriális fertőzés támadta meg, jelenleg kórházban kezelik. Ő és orvosai is bíznak abban, hogy jövő szombaton elrepülhet Pekingbe, az 55 kilós kötöttfogásúak küzdelme 13-án kezdődik. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?