Élcsapatként célba érni

Párkány. A hét végére kialakult a nyugat-szlovákiai III. liga élmezőnyében helyet foglaló párkányiak játékoskerete. Megállapodást kötöttünk a DAC vezérkarával Sováb vendégjátékáról. Vrtiel a priviegyeiektől, Moravčík egy alacsonyabb osztálybeli cseh klubtól, Slezák pedig a nagytapolcsányiaktól érkezett hozzánk.

Párkány. A hét végére kialakult a nyugat-szlovákiai III. liga élmezőnyében helyet foglaló párkányiak játékoskerete. Megállapodást kötöttünk a DAC vezérkarával Sováb vendégjátékáról. Vrtiel a priviegyeiektől, Moravčík egy alacsonyabb osztálybeli cseh klubtól, Slezák pedig a nagytapolcsányiaktól érkezett hozzánk. Katonaideje lejárta után továbbra is számíthatunk a galántai kapus, Novota szolgálataira” – tudtuk meg Marsal Istvántól, a párkányiak tisztségviselőjétől. Érzékeny veszteségnek számít a gólerős Gajan távozása, aki Ausztriában folytatja pályafutását. Čoknay az V. ligás tardoskeddiekhez igazolt. Sasko visszatért Lévára. Marsal Zsolt tavasszal diplomamunkája elkészítésére összpontosít. „Kezd formába lendülni a csapat, legutóbb az élvonalbeli trencséniek elleni meccsen gólnélküli döntetlent értünk el. Elmaradt a hét végi bajnokink, hézagpótlóként vasárnap az V. ligás mocsonokiaknál játszunk edzőmérkőzést. Nincsenek nagyra törő terveink, szeretnénk az idény végén az első öt között végezni” – fogalmazott a tisztségviselő. Megtudtuk, a Juhcelpap csapatának legerősebb támogatója továbbra is a városi önkormányzat marad. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?