Ekeli gólparádé, Turza-ötössel

Ekel/Hontfüzesgyarmat |

<p>Néhány megingás után ismét élvezhető játékot produkált a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának listavezetője. Az ekeliek 7:2-re verték a hontfüzesgyarmatiakat.</p>

„Óriási lelki teher nehezedik a fiúkra a bajnoki cím megszerzéséért vívott csatában. A szombati összecsapáson már a kezdettől fogva felpörögtünk. Sorra értékesítettük lehetőségeinket és valóságos gólparádét láthattak a nézők” – örvendezett Csepi Ferdinánd, az ekeliek klubelnöke a hontfüzesgyarmatiak 7:2-es legyőzése után.

„Két alkalommal büntetőrúgásaim során rezdült meg Výbošťok hálója, de játékostársaim hatékony segítségével sikerült rést találnom a vendégek védősorán, és további három gólt szereznem. Eredményességem egyik titka, hogy a játéktéren mindig ott tartózkodom, ahová az edzőm, Anton Grajcár küld” – magyarázta a góllövés tudományát az öt találatot elért csatár, Turza Roland, aki harmincöt góljával a bajnokság legeredményesebb gólvágója.

„A második játékrészben egyáltalán nem sikerült az ellenfél gyors támadásaira reagálnunk. Sajnos labdarúgóink még részben sem tartották be a taktikai utasításokat, mindenki a saját elképzelései szerint futballozott” – értékelte a sikertelenséget Pavel Páchnik, a hontfüzesgyarmatiak segédedzője, aki sérülése miatt kénytelen volt játékosként kihagyni ezt a mérkőzést. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?