EDZŐMÉRLEG

PAVEL VRBA (Žilina): „Hatalmas fölényben játszottunk, számtalan helyzetünk volt. Rengeteget azonban kihagytunk, a befejezés esetenként nagyon rosszra sikerült. Emiatt fölösleges idegesség lett úrrá rajtunk. Szerencsére beállt Štyvar, adott két gólt, és szerencsésen győztünk.

PAVEL VRBA (Žilina): „Hatalmas fölényben játszottunk, számtalan helyzetünk volt. Rengeteget azonban kihagytunk, a befejezés esetenként nagyon rosszra sikerült. Emiatt fölösleges idegesség lett úrrá rajtunk. Szerencsére beállt Štyvar, adott két gólt, és szerencsésen győztünk. Támadójátékunk nem érdemel dicséretet, mert másképpen kell bánni a helyzetekkel. Elégedett vagyok viszont a védekezéssel, hátsó alakzatunk nagyon megbízhatóan működött.”

IVAN GALÁD (Senec): „Egyetlen téren, a taktikai fegyelmezettségben vehettük fel a harcot a hazaiakkal. Erre épült a taktikánk is. Játékosaim sokáig teljesítették utasításaimat. Nem szemet gyönyörködtető focira, hanem az esetleges pontszerzésre figyeltünk. Jobban is végezhettünk volna, de a zsolnaiak igazságosan nyertek, egyértelműen jobbak voltak.”

BORIS KITKA (Slovan): „Le a kalappal a fiúk előtt, nagyon jól játszottak. Jó képességű ellenfelet győztünk le. Nagyobb motivációt jelentett, hogy a listavezetővel találkoztunk. Külön öröm számomra, hogy a gyorsan bekapott gól után nem omlottunk össze, rákapcsoltunk és nyertünk. Mindegyik játékosomnak segít a siker, mert növeli az önbizalmukat.”

PAVEL HAPAL (Nitra): „Nem lehetek elégedett az eredménnyel, hiszen hosszú időn után vesztettünk, főleg az első félidei hiba következtében. Csapatom teljesítménye azonban kielégített. Nem ijedtünk meg a Slovantól. Jól játszottunk, színvonalas, a nézőket is kielégítő meccs volt.”

PŘEMYSL BIČOVSKÝ (Ružomberok): „Teljesen megérdemelt a győzelmünk. Az első félidőben beszorítottuk ellenfelünket, ekkor még a kapunkig sem jutott el. Szünet után már kiegyenlítődött a mezőnyjáték, de ekkor is több helyzetünk volt, mint a kassaiaknak. Igaz, a hosszabbításban rúgtuk a gólt, de ismétlem. megérdemelt a sikerünk.”

JÁN KOZÁK (Košice): „Az elején még úgy-ahogy ment a labdatartás. Aztán már jött a hazai nyomás, de valahogy túléltük. Arra számítottunk, hogy a második félidőben fogytán lesz a hazaiak ereje. Később már nem diktáltak olyan nagy iramot, de sok hibával játszottunk, és nem kerültünk helyzetbe. Túl sok feszültség volt a pályán, ami helyenként durvaságba torkollott.”

JÁN ROSINSKÝ (ViOn): „Nem is tudom, hogy kielégít-e a pont. Nagyon jó a volt a meccs, a nézők mindvégig támadásba hajszolták játékosaimat. Nekem csak a gólok hiányoztak a nagyszombati kapuban.”

JOSEF MAZURA (Trnava): „Két ellentétes félidőt láttunk. Az elsőben két helyzetünk is akadt, de nem lett belőle semmi. A másodikra azonban mintha kicserélték volna a csapatunkat, ezért elégedett vagyok a ponttal.” (sita)

TÁBLÁZAT, MŰSOR

A bajnokság állása

1. Žilina 8 6 1 1 19:7 19

2. Nitra 8 6 1 1 11:4 19

3. Artmedia 8 5 1 2 19:8 16

4. Ružomberok 8 5 1 2 12:7 16

5. Trnava 8 4 2 2 14:8 14

6. Zl. Moravce 8 3 2 3 7:14 11

7. Košice 8 2 3 3 7:8 9

8. Slovan 8 3 0 5 11:13 9

9. Dubnica 7 1 4 2 4:8 7

10. B. Bystrica 8 2 0 6 11:15 6

11. Senec 8 0 3 5 4:12 3

12. Trenčín 7 1 0 6 7:22 3

Következik

9. FORDULÓ – szeptember 14., péntek, 19.30: Senec–Artmedia. Szeptember 15., szombat, 19.30: Dubnica–Zlaté Moravce, Trnava–Žilina, Banská Bystrica–Slovan, Nitra–Ružomberok, Košice–Trenčín. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?