Edző nélkül maradtak a nyárasdiak és a bősiek

Somorja/Nyárasd/Bős |

<p>Az elmúlt napokban nagy horderejű változásokra került sor a III. liga nyugat-szlovákiai csoportjában közreműködő csallóközi csapatoknál. A somorjai STK-nál az óév végén évzáró taggyűlésre került sor.</p>

Ezen a tagok a tisztségéről lemondott Sármány Ervin klubelnök helyébe Csutora Norbertet választották. A vezetőség élén történt csere után az edző szerepkörében is változásra került sor. Ján Hodúr helyébe az őszi idényben még a nyárasdiaknál tevékenykedő Pinte Attila került.

„A mai teremfocitornán irányítottam utoljára Mandákékat. A rendezvény végén elköszöntem védenceimtől, a helybeli tisztségviselőktől, szurkolóktól. Hazatérek. Hétfőtől már az úgyszintén III. ligás somorjaiak téli felkészülését irányítom. Megbízatásom június végéig szól. Számomra ismerős környezetbe tértem vissza, hiszen az STK csapatánál már az előző időszakban is tevékenykedtem. Játékosedzőként azon leszek majd, hogy a visszavágó sorozatban is folytatódjon a tabella negyedik helyén telelő kék-fehérek őszi sikersorozata és a pontvadászat végén a legjobbak között érjünk célba" - nyilatkozta az egykori szlovák válogatott Pinte Attila.

„Az elmúlt napokban külföldön tartózkodtam. Hazatértem után értesültem edzőnk távozásáról. Meglepett a hír, hiszen az őszi idény befejezését követően Pintével abban egyeztünk meg, hogy tavasszal is a mieinket vezeti csatába. A héten tárgyalok, egyeztetek községünk polgármesterével, a szponzorokkal és a kiszemelt szakemberekkel. Szeretnénk mielőbb betölteni a megüresedett posztot“ - fogalmazott Veszelovszky Lajos, a nyárasdiak klubelnöke.

Időközben kiderült, hogy a bősiek is tréner nélkül maradtak. A Duna-parti nagyközség csapatának edzője, Meszlényi Tibor a visszavágó sorozatban már a szeredieket irányítja. „Sürget az idő. Természetesen vannak kitippelt személyek, akikkel intenzíven tárgyalunk, eddig azonban még egyikőjükkel sem egyeztünk meg“ - ecsetelte a Duna-partiaknál kialakult helyzetet Fekete Alfréd klubtitkár. Értesüléseink szerint a bősieknél a vezetőség összetételében is változásokra kerül sor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?