Dorákék dupla diadala

A fiatalabb diákok (U13) teremtornáján veretlenül vették az akadályokat, rendes játékidőben gólt sem kaptak, az úgyszintén veretlenül menetelő illésházaiak elleni finálét büntetőkkel nyerték a Dorák Zsolt edző vezette nyárasdiak.Nyárasd.

A fiatalabb diákok (U13) teremtornáján veretlenül vették az akadályokat, rendes játékidőben gólt sem kaptak, az úgyszintén veretlenül menetelő illésházaiak elleni finálét büntetőkkel nyerték a Dorák Zsolt edző vezette nyárasdiak.

Nyárasd. A Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért, a terembajnoki címért nyolc korosztályos kollektíva mérte össze tudását. A csapatok előbb két négyes csoportban körmérkőzéses rendszerben csatáztak a pontokért, majd az izgalmas helyosztók következtek. A négy helyosztó közül rendes játékidőben csupán a szapiaknak sikerült kiharcolniuk a győzelmet. Ez volt egyébként négy összecsapásukon az egyetlen találat, mely a fiúk között ügyesen mozgó csapatkapitányuk, Bartalos Rebeka Panna nevéhez fűződik. „Négy kislány szerepel korosztályos csapatunkban, hárman közülük a legerősebb alakzatunkban játszottak. Ügyesek, imádják a focit. Csak az a probléma, hogy csakhamar kiöregednek” – fogalmazott Csütörtöki Tamás, a szapiak klubelnöke.

A további három összecsapáson a győztesről büntetők döntöttek. „Az idősebb diákoknál büntetőkkel buktuk el a finálét. Okulva a kudarcból az edzéseken gyakoroltuk a heteseket. Ennek köszönhetően magunk mögé utasítottuk nagymagyari FK-t” – nyilatkozta elégedetten a bronzcsata befejezése után a nagymagyari roma srácokat felvonultató jányokiak trénere, Lakatos Antal.

A döntő utolsó percében meccslabdát puskáztak el a nyárasdiak, akik azonban a büntetőknél remekül koncentráltak, ennek köszönhetően hazai siker került a korosztály hatodik terembajnokságának krónikájába. „Nem a helyismeret, a hazai pálya döntött a győztesről, hiszen akkor a többi korosztályban is nekünk kellett volna diadalmaskodnunk. Ez az együttes hat éve együtt van, s a tornán végig megbízható teljesítményt nyújtottak védenceim. Ezzel magyarázható sikerünk” – értékelte a győztesek teljesítményét a kollektíva trénere, Dorák Zsolt.

A tornaelső hazaiak a trófea mellett két különdíjat is begyűjtöttek. „Kapusunk is remekelt, de nem lett volna sportszerű, ha az összes különdíj a mieink birtokába kerül. Természetesen vannak húzóembereink, de nem akarok senkit név szerint kiemelni. Sikerünk a kollektíva diadala” – zárta értékelését a mezőny leggólképesebb (13 gól) csapatának sikerkovácsa. Egyébként a nyárasdiak edzője duplán örült a sikernek, ugyanis fia, Dorák Fábián lett a torna gólkirálya.

A tornagyőztest serleggel, a csapatokat focilabdával, oklevéllel, a rendezvény legjobbjait (kapus, mezőnyjátékos, góllövő) különdíjjal jutalmazták a szervezők.

Tornatények a Hírkosárban

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?