Döntőt játszottak az udvardiak

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagysurány. Tarolt a Komjatice az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség által rendezett diák teremtornán. A hét lejátszott mérkőzésén mindössze kétszer került a győztes hálójába a labda, csatárai pedig húsz góllal keserítették meg az ellenfelek kapusainak életét.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagysurány. Tarolt a Komjatice az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség által rendezett diák teremtornán. A hét lejátszott mérkőzésén mindössze kétszer került a győztes hálójába a labda, csatárai pedig húsz góllal keserítették meg az ellenfelek kapusainak életét. Mindemellett játékosa, Lukáš Petráš a gólkirálynak járó serleget is átvehette.

A döntőben a Komjatice 4:0-re legyőzte az udvardiakat, akik csoportelsőként jutottak a D kategóriába, ahol – egy-egy döntetlennel és győzelemmel – szintén a legjobbak lettek. „A fiúkból nem hiányzott az akarat, több hasonló tornán kellene részt vennünk. Örülünk a második helynek. Kevesen voltunk, és a végére elfáradtak a fiúk” – mondta lapunknak Gubo Ferenc, az udvardiak edzője.

Kicsit rányomta a bélyegét a mérkőzéssorozat kezdetére, hogy a nagykériek az utolsó pillanatban váratlanul lemondták részvételüket, így a szervezők kénytelenek voltak módosítani az előre kidolgozott forgatókönyvön.

Rendkívül fegyelmezetten és odaadóan kezdtek a muzslaiak, többször meg is mutatták, hogy nagy dolgokra is képesek, és valamennyi csoportbeli összecsapásukból győztesen kerültek ki. A folytatásban azonban rendre nem sikerültek a meccseik (először a Vlkas ellen csak döntetleneztek, majd az udvardiakkal szemben mindhárom pontot elhullajtották), s a döntőbe igyekvő, jó képességű játékosokból összeállított gárda végül még az első négybe sem került

Felejthető teljesítményt nyújtottak a nyugat-szlovákiai III. ligában szereplő tardoskeddiek, akik csoportjukban csupán a Jasová ellen izzadtak ki egy döntetlent, a többi mérkőzést sorra elvesztették.

Az Érsekújvári járás diákjai egyébként négy csoportban küzdöttek a bajnoki címért. Az éllovasok közül két csapat (Jasová, Strekov) is hiányzott. „Hiányt, vagy úgy is mondhatnám mulasztást pótoltunk azzal, hogy némi kihagyás után újra lehetőséget adtunk diákjainknak, és ha csak kis mértékben is, de hozzájárultunk fejlődésükhöz. És az sem elhanyagolható, hogy örömet és sikerélményt szereztünk nekik” – summázta a torna után Peter Kováč, a területi szövetség elnöke.

A teremtorna tényei a Hírkosárban. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?