DAC: megismételni a májusi győzelmet

<p>Ma (19.00) Aranyosmaróton lép pályára a DAC a labdarúgó Fortuna Liga 8. fordulójában. Érdekes küzdelmet ígér a tabellaszomszédok derbije.</p>

A dunaszerdahelyi csapat szerdán a Slovnaft Cup 3. fordulójában idegenben 3:0-ra legyőzte a III. ligás dévényújfalui együttest. Marco Rossi vezetőedző több kulcsemberét pihentetve hét helyen változtatott az eperjesiek elleni mérkőzés kezdőcsapatához képest. „Korán vezetést szereztünk, ez megnyugtatott bennünket. Összességében simán nyertünk. Minden győzelem javít az önbizalmunkon, meggyőződésem, hogy a ViOn otthonában is sikeresek leszünk” – mondta a kupameccs első gólját szerző Lukáš Čmelík a DAC honlapjának.

A nyáron megerősödött ViOn mindhárom hazai meccsét megnyerte (Ružomberok 2:1, Žilina 2:0, Prešov 4:1), és szakvezetőjük, Juraj Jarábek újabb győzelemre számít.

Jól kezdett a DAC vendégként, Trencsénben 2:1-re nyert, majd a Slovan otthonában remizett (1:1), de Nyitrán kikapott (1:3). Pačindáék egy hete a MOL Arénában 0:0-ra játszottak az eperjesiekkel, Aranyosmaróton javítani akarnak.

A sárga-kékek zsinórban tizenegy bajnoki mérkőzésen nem tudtak győzni a ViOn otthonában (öt döntetlen, hat vereség, 9:16-os gólarány), de idén májusban megtörték a rossz sorozatot, és Brašeň, valamint Pačinda góljával 2:1-re nyertek. A dunaszerdahelyiek szeretnék megismételni a tavaszi sikerüket. A mérkőzést Sedlák vezeti, és a 213 TV élőben közvetíti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?