Csak külföldre mehet

Budapest/Dunaújváros. Két Fradi-edzésen is részt vett Marek Penksa, a dunaújvárosiak azonban hallani sem akarnak távozásáról.

Budapest/Dunaújváros. Két Fradi-edzésen is részt vett Marek Penksa, a dunaújvárosiak azonban hallani sem akarnak távozásáról. A hétszeres szlovák válogatott – mint arról beszámoltunk – hétfőn délelőtt még a Ferencváros edzésén vett részt, igaz, csak nézőként, míg délután már maga is szerelést húzott, ám a ferencvárosi sajtótájékoztatón elhangzottakkal ellentétben azonban jelenlegi csapata, a Dunaferr cáfolta az átigazolásával kapcsolatos híreket.

Szabó József, a Dunaferr elnöke tiszta vizet öntött a pohárba: – Marek Penksa júniusig a mi igazolt játékosunk, és Egervári mester mellett magam is ragaszkodom ahhoz, hogy maradjon! Sokan hivatkoznak arra, hogy szerződése egyik pontja szerint 100 ezer márkáért el kell őt engednünk, úgy vélem azonban, hogy senki nem látta ezt a szerződést. Annak ugyanis van egy másik pontja is, mégpedig az, hogy Penksa a szerződése időtartama alatt nem írhat alá másik klubhoz, a 100 ezres ajánlat egyébként is csak külföldi kérőre vonatkozott. Ennek megfelelően a játékos kedden délelőtt nálunk edzett, és remélem, így lesz ez egészen júniusig. Mi több, rövidesen még tárgyalok a menedzserével, és kétéves hosszabbítást ajánlunk fel Penksa számára. (O-O, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?