Csak hitegették a příbramiak

Pozsony. A huszonnégy esztendős Szíjjártó László évek óta a II. ligás bacsfai futballcsapat kulcsemberei közé tartozott. Az egykori ifjúsági válogatott középpályás (Vágsellyéről került az Interhez, majd onnan a Csallóközbe) iránt korábban a pécsiek, majd a rózsahegyiek érdeklődtek.

Pozsony. A huszonnégy esztendős Szíjjártó László évek óta a II. ligás bacsfai futballcsapat kulcsemberei közé tartozott. Az egykori ifjúsági válogatott középpályás (Vágsellyéről került az Interhez, majd onnan a Csallóközbe) iránt korábban a pécsiek, majd a rózsahegyiek érdeklődtek. Mindkét esetben úgy tűnt, létre jön a megállapodás, aztán az utolsó pillanatban mégis kútba esett a szerződtetése. Legutóbb a Dukla Příbram tesztelte, januárban két hetet töltött a cseh élvonalbeli csapatnál.

„Három előkészületi meccsen játszottam, Tobiáš edző és a vezetők elégedetten nyilatkoztak a teljesítményemről. A příbrami vezetők hitegettek, úgy búcsúztak tőlem, hogy rövid időn belül jelentkeznek. Két napig hiába vártam, aztán elfogadtam az osztrák ötödik vonalbeli Obertpulendorf ajánlatát. Nem tagadom, valamelyik élvonalbeli csapatban szerettem volna futballozni, de egyelőre máshogy alakultak a dolgok. Igaz, a pápaiak is jelentkeztek, Albert Tomival együtt próbajátékra hívtak, ám ismerve az ottani viszonyokat, inkább nemet mondtam. Egyébként az osztrák együttes a tabella éléről várja a folytatást, s a nagyszombati Tóbl és a ligeti Hulák után én leszek a gárda harmadik szlovákiai légiósa. A mérkőzéseken kívül heti két edzésen kell részt vennünk. Bevallom, az is közrejátszott a döntésemben, hogy jóval többet keresek majd, mint Bacsfán” – mondta lapunknak a vágfarkasdi Szíjjártó László. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?