Bravúrra készül a Ferencváros

Budapest. Ma 18 óra 15 perctől újabb komoly erőpróba vár az FTC labdarúgóira. A zöld-fehérek a német Schalke 04 otthonában lépnek pályára az UEFA-kupa A-csoportjának újabb összecsapásán.
László Csaba vezetőedző többször is kijelentette, hogy Németországban is a három pont megszerzése a cél.

Budapest. Ma 18 óra 15 perctől újabb komoly erőpróba vár az FTC labdarúgóira. A zöld-fehérek a német Schalke 04 otthonában lépnek pályára az UEFA-kupa A-csoportjának újabb összecsapásán.

László Csaba vezetőedző többször is kijelentette, hogy Németországban is a három pont megszerzése a cél. Mit gondol erről Lipcsei Péter? „Bízunk az edzőnkben, és bízunk saját magunkban. Mindig, mindenhol győzni akarunk, ezúttal sem feltartott kezekkel lépünk pályára. Persze, adott körülmények között a döntetlen is nagy siker lenne. Megnéztük a Schalke–Stuttgart meccs videóját, ellenfelünk már a 4. percben 2:0-ra vezetett. Valószínűleg bennünket is megpróbálnak lerohanni. ” A 32 éves Lipcsei a Fradi legrutinosabb focistájaként sok nemzetközi csatát megélt már, mégis nagyon várja a mérkőzést. „Nem jelent gondot számomra a ráhangolódás. Feldob, hogy a kontinens legkorszerűbb stadionjában játszhatunk.” Az Arena AufSchalkéban több mint 50 ezer szurkoló lesz. „Félelmetes hangulat várható, ám úgy hírlik, legalább ezren bennünket buzdítanak majd. Értük meg az egész országért kettőzött erővel küzdünk” – mondta lapunknak az FTC csapatkapitánya. A magyar együttesnek az eltiltott Sorin Botis személyében csupán egyetlen hiányzója van.

A Schalke eddigi két csoportfellépésén négy pontot szerzett. Hazája bajnokságában jelenleg a 3. helyen áll. Németország egyik legnépszerűbb klubjáról van szó, sokak szerint még a Bayern Münchennél is több rajongója van a gelsenkircheni gárdának. Ralf Rangnick vezetőedző olyan kiváló labdarúgókra támaszkodhat, mint Ailton, Asamoah, vagy a dán Ebbe Sand. A mai meccset a francia Colombo vezeti, és a műholdas Sport1 élőben közvetíti. (pll)

A várható összeállítások

SCHALKE: Rost–Kläsener, Bordon, Krsztajics–Pander, Vermant, Kobiasvili, Lincoln, Asamoah–Sand, Ailton.

FERENCVÁROS: Szűcs– Vukmir, Gyepes, Balog–Rósa, Kapic, Lipcsei, Huszti– Tőzsér–Bajevszki, Vágner.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?