Bódis Patrik, a balszerencse embere

<p>A bősiek már alig várják, hogy véget érjen a nyugat-szlovákiai Tipos III. fociliga aktuális idénye.</p>

Annál is inkább, hogy fogytán van vezetőedzőjük, Straka Gábor regimentje. Hétről hétre kevesebb a hadra fogható játékosuk. Trajcsik, Végh, Kósa és Tóth után Privigyén, a Horná Nitra elleni vesztes mérkőzésen (0:2) Bódis Patrik is kidőlt a sorból. A második félidőben súlyosnak látszó sérülést szenvedett. Rövid ideig szünetelt a játék, a vérző futballistát ápolni, cserélni kellett. „A 60. perc tájékán egy magasabb ívben érkező labdára ugrottam föl fejelni. Többre már nem emlékszem. Néhány másodpercre elvesztettem az eszméletemet. Társaim elmondás szerint az ellenfél játékosa a lábával fejen talált. Szerencsére csakhamar magamhoz tértem. A rendezők mentőt hívtak, s kivizsgálás céljából kórházba vittek” – ecsetelte lapunknak a sérülés körülményeit a futballista. A diagnózis: enyhe agyrázkódás és kulcscsonttörés.

A pályán azonban még korántsem ért véget a balszerencsés bősi labdarúgó sztorija. Történt ugyanis, hogy az őt kórházba szállító mentőautó a városban egy taxival ütközött, s a balesetnél értesüléseink szerint hatan sérültek meg. „Mivel rögzítve voltam, így az ütközésnél nekem nem esett bajom. Ami azonban a pályán történt sérülést illeti, az orvos szerint minimum hat-hét hétre lesz szükségem ahhoz, hogy rendbe jöjjek. Nem tudni, mikor kerülhetek újra a pályára. További probléma pedig az, hogy a közeli napokban főiskolai vizsgák várnak rám. Remélem, előbb-utóbb rendeződnek a problémák, csillapodnak a fájdalmak” – bizakodott a peches labdarúgó, akit szentmihályfai otthonában értünk utol telefonon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?