Böde mentette meg Rebrov debütálását

A Ferencváros Böde Dániel 91. percben szerzett góljával tudott nyerni Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában.

A Ferencváros Böde Dániel 91. percben szerzett góljával tudott nyerni Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában. Továbbra is jó formában a Honvéd és az újonc MTK, egyre mélyebben a Puskás Akadémia.

Böde fontos gólt lőtt

Három nappal a forduló előtt a Ferencváros menesztette Thomas Doll vezetőedzőt, akit az ukrán Szerhij Rebrov váltott a kispadon. A szakember mezőkövesdi debütálását a csereként beállt Böde Dániel mentette meg, aki a hosszabbításban győztes gólt szerzett. A Fradi a szezon legrosszabb produkcióját nyújtotta, a mérkőzés nagy részében a kövesdiek irányították a játékot, és minimum egy pontot megérdemeltek volna.

Az új szakvezető érthető módon nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal. „A szünetben megkérdeztem a játékosokat, hogy melyik csapat vezeti a bajnokságot, mert annak megfelelően kellene játszanunk. Három edzés még nem volt elég arra, hogy felkészítsem a csapatot arra az intenzív futballra, amit majd elvárok. Láttam az akarást és azt, hogy mindenki tanulni akar. Nagyon szervezett és jó csapat ellen léptünk pályára, értékes három pontot szereztünk” – értékelt Rebrov.

Priskin kihagyott 11-ese

Megszakadt a Haladás remek sorozata az új stadionjában, Michal Hipp csapata ugyanis elszenvedte első vereségét a tavaly átadott létesítményben. Priskin Tamás egyelőre nem tűnik jó igazolásnak. A válogatott támadót az első fordulóban kiállították, majd négy meccsre eltiltották, most pedig kihagyott egy tizenegyest. Az MTK újoncként remekül szerepel, hat meccséből négyet megnyert, és eddig csak a Fraditól szenvedett vereséget.

A mérkőzést követően Feczkó Tamás, az MTK vezetőedzője érdekes nyilatkozatot tett: „Tavasszal szurkoltam a Haladásnak, hogy tartson ki a sorozata hazai pályán. Abban bíztam ugyanis, pluszmotivációt jelenthet majd nekünk az NB I-ben, ha mi szakíthatjuk meg ezt a remek szériát. Van azért hiányérzetem: a helyzetkihasználásunk még nem az igazi, azon dolgozunk, hogy előbb le tudjuk zárni ezeket a meccseket. Győzelmünkhöz kellett Kicsak remek védése is a 11-esnél. Nyáron több mint 30 kapus közül választottuk ki őt, újra bebizonyította, hogy remek választás volt.”

A Honvéd tapad a Fradira

A szezon előtt talán a legvérmesebb Honvéd-szurkolók sem gondolták, hogy hat fordulót követően csapatuk a második helyen áll majd a tabellán. A kispestiek azonban eddig csak a Vidi ellen botlottak, ráadásul Danilo kiválóan helyettesíti a nyáron távozott Lanzafame-Eppel duót. A 31 éves csatár öt góljával vezeti a góllövőlistát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?