Bizakodik a Nováky

Pozsony. Nyolc ország 11 városában két szlovák és négy magyar csapat részvételével rendezik mától vasárnapig a három európai vízilabdakupa selejtezőjének csoportmeccseit.

Pozsony. Nyolc ország 11 városában két szlovák és négy magyar csapat részvételével rendezik mától vasárnapig a három európai vízilabdakupa selejtezőjének csoportmeccseit.

A Bajnokok Ligájának egyik négyese Budapestre, a Kőér utcába látogat, s itt kerül sor az egész hétvége talán legizgalmasabbnak ígérkező összecsapására, a házigazda Honvéd és a két magyar olimpiai bajnokkal (Kásás, Steinmetz) felálló Posillipo Napoli között. A slágermeccsre (vasárnap, 10.45) minden jegy elővételben elkelt. Várhatóan „csak” a presztizs lesz a tét az addigra már valószínűleg továbbjutó két csapat egymás elleni derbijén. A szlovák bajnok Nováky (a sérült Gergely Mihály nélkül) Berlinben a házigazda Spandauval, a nagy esé-lyes Jug Dubrovnikkal és a Galatasaray Istanbullal játszik. Vladimír Prelovský edző: „Be szeretnénk jutni a BL elit mezőnyébe, ami azt jelenti, hogy le kell győznünk a házigazdákat és a törököket...”

A KEK-ben érdekelt Vasas a belgiumi Mouscronban száll vízbe, a Somossy-legénység helyzete is a Honvédéhoz hasonló: vasárnap délelőtt vélhetően csupán a csoportelsőség lesz a tétje a Mladost Zagreb elleni találkozónak. Az angyalföldiek a derbi előtt a belgákkal, majd pedig a kassai ŠKP-vel mérkőznek.

A LEN Kupában két magyar együttes szerepel: az FTC a németországi Hammban, a BVSC Barcelonában játszik, s mindkettőjük célja a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikének megszerzése. A vasutasok helyzete látszik nehezebbnek, de az övéké sem reménytelen. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?