Bartoš váltotta Gergelyt

Vágsellye. A rossz eredmények miatt menesztették Peter Gergelyt a II. ligás vágsellyei futballcsapat trénerét.

Vágsellye. A rossz eredmények miatt menesztették Peter Gergelyt a II. ligás vágsellyei futballcsapat trénerét. Utódja az idény végéig az addigi másodedző, Pavol Bartoš lett.

A korábban Myjaván tevékenykedő Gergely tavaly nyáron vette át a Duslót, s a vezetőedzői teendők mellett a sportigazgatói posztot is betöltötte. Szinte teljesen átalakította a keretet, csak hírmondók maradtak a tavaszi csapatból. Meglepően jól kezdték a bajnokságot, augusztusban az élen álltak, ám ezután tíz elvesztett mérkőzés következett. Így csak a bennmaradásért küzdenek.

Érdekes, hogy Gergelyt a Dunajská Lužná elleni idegenbeli döntetlen után küldték el. „A pénteki edzés közben Miroslav Wöllner klubelnök közölte velem, hogy elvállnak az útjaink. Tehát a vasárnapi, szenciek elleni bősi meccsre már nem én készítettem fel a csapatot. Ilyen az edzősors – szögezte le lapunknak Peter Gergely, aki júniusban hároméves szerződést kötött a vágsellyeiekkel. – Pedig milyen biztatóan indult az őszi szezon, a megfiatalított csapat a vártnál sokkal jobban kezdett, ám aztán mély hullámvölgybe kerültünk. A szerencsével is hadilábon álltunk, és kiütközött a játékosok tapasztalatlansága. Még nem kaptam meg a hivatalos felmondást, ezért jelenleg többet nem mondhatok.”

Pavol Bartoš 2015 júniusában Nagyszombatból érkezett Vágsellyére, és az asszisztensi munkája mellett a klub utánpótlását is irányította. Januártól az ifjúsági csapat trénereként is dolgozik.

Bartoš Bősön vasárnap 2:0-s vereséggel mutatkozott be vezetőedzőként a sereghajtó szenciek ellen, akiknek ez volt az első tavaszi győzelmük.

Nem lesz könnyű dolga az új szakvezetőnek a jelenleg utolsó előtti helyen álló csapattal, mert megtörténhet, hogy a bajnokság végén négy együttes is búcsúra kényszerül.

Megkerestük Miroslav Wöllner klubelnököt is, aki azonban nem nyilatkozott lapunknak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?