Balotelli bólintott

<p>31 fok, 60 százalékos páratartalom, minőségileg nem a vb-hez illő gyepszőnyeg – és egy jó mérkőzés, ezt hozta az Anglia–Olaszország (1:2) rangadó a világbajnokság D csoportjában.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Különösen az első félidő volt eseménydús, a gólok pedig szépségdíjasak voltak: Marchisio egy szögletvariáció utáni távoli lövésével szerzett vezetést az olaszoknak, amit két perccel később egy villámgyors akció végén Sturridge egyenlített ki, majd a második félidő elején Balotelli fejelt Joe Hart kapujába.

A Milan fenegyereke ezúttal visszafogottan nyilatkozott győzelmet érő találatáról. „Nagyon-nagyon boldog vagyok, egészen különleges érzés kerített hatalmába. A jövendőbelimnek és a családomnak ajánlom a győzelmet. Lehet, hogy Olaszország mindig szenved, de a lényeg, hogy győz” – mondta Balotelli.

Az angolok ugyanis a bekapott gól után beszorították ellenfelüket, de az igazi átütő erő hiányzott belőlük. „Óriási meccs volt. Egy olyan angol csapatot győztünk le, amely a világ legjobbjai közé tartozik. Néhány éve még a hosszú labdákra építettek, most azonban már remekül háromszögeznek, technikásak lettek. Talán erősebbek is, mint az én játékosaim, akik azonban egyelőre még képzettebbek” – értékelt Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya.

Az angolok mestere, Roy Hodgson szerint irányítása alatt ez volt a válogatott legjobb meccse. „Tudjuk, hogy Olaszország jó helyen lesz a végelszámoláskor, így önbizalmat kell merítenünk abból, hogy egyenrangú partnerei voltunk. Hinnünk kell, hogy Uruguay és Costa Rica ellen még jobbak leszünk” (TASR, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?