Bajnokavatás Csicseren

Csicser. A nagymihályi járási labdarúgó-bajnokságban már az elmúlt hét végén eldőlt a bajnoki cím sorsa. A csicseriek (Čičarovce) a középmezőnyben tanyázó Dúbravka együttesét fogadták, s győzelmükkel legnagyobb riválisuk, a Malčice elméleti esélyei is szertefoszlottak. A 23.

ĺme a csicseriek sikercsapata: balról jobbra Dóžicky, Detrik, Solár, Stanko, Kiss O., Bányácsky, Hornyák S. (felső sor); Hornyák B., Kostrej, Szabó N., Balog, Mihók (középső sor); Dudáš, Szabó A., Sičák, Kiss R., Majoroš, FedorKopasz László felvételeCsicser. A nagymihályi járási labdarúgó-bajnokságban már az elmúlt hét végén eldőlt a bajnoki cím sorsa. A csicseriek (Čičarovce) a középmezőnyben tanyázó Dúbravka együttesét fogadták, s győzelmükkel legnagyobb riválisuk, a Malčice elméleti esélyei is szertefoszlottak. A 23. forduló összecsapásán a hazaiak semmit sem bíztak a véletlenre, gólzáporos (8:0) sikerrel ünnepelték meg bajnoki diadalukat. A meccs végén pezsgőspalackok durranásától volt hangos a pálya környéke, a hazai szurkolók nagy ünneplésben részesítették kedvenceiket, akik az új idényben már a kelet-szlovákiai régió V. ligája D csoportjában mutatkoznak be a közönségnek. – Egy nyolcszázharminc lelket számláló település életében nagy fegyverténynek számít a bajnoki cím megszerzése. Sportvezetőknek, edzőnek, játékosoknak s nem utolsó sorban a szurkolóknak is kijár a vállveregetés. Mindegyikük oroszlánrészt vállalt a sikerben – tudtuk meg Varga Imre csicseri polgármestertől. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?