Bajnok lett Forró Réka Dorina

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSRendkívüli sikereket értek el a gútai Taiyó karatékái a Las Vegasban megrendezett nyílt amerikai karatebajnokságon és a juniorok nemzetközi viadalán: Forró Réka Dorina megnyerte a junior lányok kumiteversenyét, Bogár János második lett szintén kumitéban.Négy gútai versenyző állt tata

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Rendkívüli sikereket értek el a gútai Taiyó karatékái a Las Vegasban megrendezett nyílt amerikai karatebajnokságon és a juniorok nemzetközi viadalán: Forró Réka Dorina megnyerte a junior lányok kumiteversenyét, Bogár János második lett szintén kumitéban.

Négy gútai versenyző állt tatamira a nagy presztízzsel rendelkező viadalon, amelyen a világ több mint kétezer karatékája vett részt. A Forró Réka Dorina, Balázs Zoltán, Bogár János, Szabó Imre és Kiss Tibor alkotta küldöttség remekül helytállt, érmes helyei is erről árulkodnak.

Mindjárt az első napon Forró Réka Dorina bravúrosan küzdött, és mindenkit maga mögé utasított. Csapattársa, Bogár János kiváló taktikai érzékkel küzdött az erős mezőnyben, és kisebb hiba miatt alig csúszott le az első helyről, így az ezüstéremnek örülhetett. A többiek is keményen küzdöttek, de dobogóra nem jutottak.

Kiss Tibor vezetőedző mindenképpen történelminek nevezte a versenyzők helytállását. „Karateklubunk egyik legnagyobb sikereként könyvelem el az amerikai szereplést. Ifjú versenyzőink a világ egyik legrangosabb versenyén a legjobbakkal kerültek össze, és szereztek dicsőséget a városnak és önmaguknak. Nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk” – nyilatkozta Kiss. Hozzátette, hogy Forró Réka Dorina teljesítménye előtt még a sokat látott tengerentúli bírók is meghajoltak. „2014-ben éppen ő lett Amerika bajnoka a juniorok között. Ez pedig nagyon is szép teljesítmény” – tette hozzá Kiss. (borka)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?