Az ógyallai Pšenák mesterhármasa

Ógyalla/Imely. A forduló nézőcsúcsa került a jegyzőkönyvbe a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati ógyallai találkozóján, melyen a hazaiak a szomszédos imelyieket győzték le osztálykülönbséggel.

Ógyalla/Imely. A forduló nézőcsúcsa került a jegyzőkönyvbe a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati ógyallai találkozóján, melyen a hazaiak a szomszédos imelyieket győzték le osztálykülönbséggel. A Komáromi járást képviselő csapatok rangadóján a hazaiak két súlyos vereség után, ezeken egyébként tizenháromszor rezdült a hálójuk, kiengesztelték szurkolóikat. A sörgyáriak nagy elszántsággal kezdték a játékot, a 33. percben már három góllal vezettek. Ezzel sikerült felőrölniük gyengélkedő riválisuk ellenállását. A vendéglátók mezében elsősorban Pšenák villogott, aki a 21. percben kezdte, hét perc elteltével pedig folytatta a gólgyártást. Mindkét alkalommal fejjel volt eredményes. A 33. percben Dudáš növelte övéi előnyét. A szomszédos település képviselőit hidegzuhanyként érte a házigazda eredményessége, jó teljesítménye. Az ógyallaiak játékát újra rutinos karmesterük, Roman Vozárik szervezte, aki térdműtétét követően egyéves kényszerpihenőre szorult. A hosszú kihagyás után ezúttal első alkalommal tüsténkedett elejétől a végéig a játéktéren. Ugyancsak nagy kedvvel futballozott a fiatal Kóša is, aki kiállítása után négy találkozón nem léphetett pályára. Mivel a csapattársak is nagyon igyekeztek, fordulás után sem unatkoztak a futballkedvelők. Pšenák a 74. percben újfent eredményes volt, ezzel triplázott. A találkozó utolsó percében a csereként szóhoz jutott Ilon góllal hálálta meg edzője bizalmát. Ilyen arányban is megérdemelten győztek a hazaiak, akik minden tekintetben felülmúlták enerváltan teljesítő ellenfelüket. Nagy pozitívumnak számít, hogy megszakadt a hagyomány. Az előző évek szikrázó, piros lapokkal, durva belemenésekkel tarkított párharcaival ellentétben ezúttal sportszerű mérkőzés zajlott a Komáromi járást képviselő kollektívák rangadóján. Az imelyiek csalódást keltettek, ezúttal még a becsületgólra sem futotta tudásukból.

HURBANOVO–IMEĽ 5:0 (3:0). Gólszerzők: Pšenák (21., 28., 74.), Dudáš (33.), Ilon (90.). Sárga lap: Dudáš, Tárnok Gábor, Kraslan, ill. Kovács, Kováč, Miloš Hübsch, Tárnok József. Játékvezető: Mokoš, 1234 néző.

HURBANOVO: Daniš–Kmeť, Mayer, Roman Vozárik, Kóša (76. Kurák), Pajtinka (81. Pupák), Dudáš, Karol Pšenák, Tárnok Gábor, Gelle, Kraslan (65. Ilon).

IMEĽ: Gabriel Slávik–Tomáš Slávik, Oroszi, Vojtech Hübsch, Kovács (46. Hengerics), Lovász Marek, Lovász József, Miloš Hübsch, Káplócky, Kováč, Balogh (76. Tárnok József). (pi, ái)

EDZŐI VÉLEMÉNY

Hulkó János (Hurbanovo): „A labdarúgásban is érvényes a mondás, egyszer fent, egyszer lent. Most mi végre ízelítőt adtunk a futball szépségéből, kiszolgáltuk né-zőinket. A nagy nekibuzdulás annak is köszönhető, hogy játékosaink hallgattak a jó szóra. Betartották a taktikai utasításokat. Küzdöttek, élvezték a játékot. Annak ellenére, hogy a sikerben kulcsszerepet vállalt a triplázó Pšenák, győzelmünk elsősorban a kollektíva érdeme. Mindenki tudása legjavát nyújtotta. Kraslan és Tárnok sérülése ellenére is vállalta a játékot, mely hozzáállásukat minősíti. Roman Vozárik tapasztalatait, játéktudását az irányító szerepkörében mesterien kamatoztatta.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?