Az érsekújvári FKM ifjúsági labdarúgóinak diadala

Tavaly a Komjatice nyerte az ifik teremtornáját, idén viszont már a negyeddöntőben elvérzett. Ezúttal az érsekújvári FKM futballistái hódították el az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség elnökének serlegét.Érsekújvár.

Tavaly a Komjatice nyerte az ifik teremtornáját, idén viszont már a negyeddöntőben elvérzett. Ezúttal az érsekújvári FKM futballistái hódították el az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség elnökének serlegét.

Érsekújvár. Nagyszerű élményben volt részük a játékosoknak és a nézőknek egyaránt, hiszen tökéletes szervezés és precíz játékvezetés jellemezte a versengést. Jókora kihívást jelentett a járási bajnokságban szereplő csapatoknak, hogy II. és V. ligás alakulatokkal is összemérhették tudásukat. A szakemberek szerint a Rastislavice a lehetőségein túl teljesített, hiszen a jó képességű labdarúgókból álló szőgyénieket és udvardiakat is maga mögé utasítva a dobogó harmadik fokára állhattak játékosai. Arról nem is beszélve, hogy mindössze nekik sikerült pontot rabolni az FKM-től, s a 2:2-re végződött csoportmérkőzésen az érsekújváriakat mindössze az összecsapás végét jelző gong előtt néhány pillanattal szerzett gól mentette meg a vereségtől.

„Két különlegességre is felfigyeltem, a kettős igazolású bánovi Július Varga a tornán és nemegyszer a bajnokságban érsekújvári színekben is pályára lépett. Ezúttal is hozta formáját, és csapata egyik kulcsfigurájának bizonyult. Egyidejűleg a Mlynár Gábor által vezetett udvardi alakulatban is akadt négy semerovói játékos. Ők is nagymértékben emelték a találkozók színvonalát. Javarészt érdekes ütközetekre került sor, alig akadt olyan gárda, amely kilógott volna a sorból” – vélekedett Adamovics Tamás szervező, az ifjúsági és iskolai futballért felelős bizottság elnöke.

Az érsekújvári FKM korosztályos csapatai sorra nyerik a hazai és nemzetközi tornákat. Ezúttal az ifik lelkesedése, küzdeni tudása és összpontosítása hozta meg a gyümölcsét. „Hetente legalább egy előkészületi meccset játszunk. Mindannyiszor észlelem a fiúk arcán az örömöt és a lelkesedést. A téli holt idényben öt-hat új focistát próbálunk beépíteni az csapatba, keretünk pillanatnyilag huszonkét tagú. Úgy látjuk, jó irányba halad a szekér. A siralmas őszi bajnoki szereplésünket igyekszünk minél hamarabb elfelejteni. A táblázat közepén akarunk végezni” – értékelte védencei erőfeszítését Hauzlautner Roman, az FKM U19-es csapatának edzője.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?