AZ EDZŐK MONDTÁK

JOZEF ADAMEC (Slovan): „Már hosszabb ideje balszerencsénk van. Szeretném, ha olyan csapatom lenne, mint a B. Bystrica. Úgy érzem, lelkesedésünkért, küzdőképességünkért megérdemeltünk volna az egy pontot. A tartalékok nem játszottak elvárásaimnak megfelelően, a döntő pillanatokban nem tudták semlegesíteni Jakubkót.

JOZEF ADAMEC (Slovan): „Már hosszabb ideje balszerencsénk van. Szeretném, ha olyan csapatom lenne, mint a B. Bystrica. Úgy érzem, lelkesedésünkért, küzdőképességünkért megérdemeltünk volna az egy pontot. A tartalékok nem játszottak elvárásaimnak megfelelően, a döntő pillanatokban nem tudták semlegesíteni Jakubkót. Nincsenek klasszis játékosaink, ezért szenvedünk rendre vereséget. Demeter pénteken bokasérülést szenvedett, Hornyák tegnap éjjel megbetegedett. Ha a csapat győz, a rossz dolgok is jónak tűnnek, ha viszont kikap, akkor a jó dolgok is rossz fényben jelentkeznek.”

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Rögtönöznünk kellett, mivel két kulcsjátékosom, Dzúrik és Sovič sárga lapok miatt nem szerepelhetett. Védelmi hibából kaptuk a gólokat, s ez játékosságban némileg visszavetette a csapatot, de később magára talált. Úgy érzem, egy góllal jobbak voltunk.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Fölényben játszottunk, helyzeteket is kialakítottunk, de sokáig nem tudtunk eredményesek lenni. A szünet után lendületesebb lett a játékunk, két gólt rúgtunk és többször is a hálóba találhattunk volna. Örülünk a győzelemnek, és reméljük, már elkerültük a kiesés veszélyét.”

MICHAL HIPP (Petržalka): „Pontot akartunk szerezni, de ezúttal az elmélet messze volt a valóságtól. Az első félidőben alapján világos volt: az nyer, aki berúgja az első gólt. Csak a védelemmel vagyok elégedett, de azzal is csak az első félidőben. A csapat teljesítményéről az árulkodik a legjobban, hogy a fiatal Hošek, aki az ifjúsági II. ligában szerepel, a legjobbak közé tartozott.”

MILAN LEŠICKÝ (Púchov): „Az első félidőben megmutattuk, miért állunk a táblázat alján: jó játékunkat nem tudtuk gólokra váltani. Nagyra értékelhető, hogy az eredmény alakulása nem befolyásolta a fiúk teljesítményét, s győzelmük újabb lépés önbizalmuk visszaszerzéséhez.”

PECZE KÁROLY (Inter): „A mérkőzés kétharmadáig elképzelésünknek megfelelően zajlottak az események, második gólunk után lovon éreztük magunkat, de ahogy később megmutatkozott, a hazaiak egyenlítése még fontosabb volt. Nagy gondot okozott nekünk Breška, tulajdonképpen ő döntötte el a három pont sorsát.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Ellenfelünk nagyon jól megszervezte a védelmét.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Tudtuk, hogy a hazaiak offenzív felfogásban fognak futballozni, ehhez alkalmaztuk taktikánkat. Remélem, hogy kilenc mérkőzés óta tartó veretlenségünket megtartjuk a bajnokság végéig.” (ie, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?