Aranyosmaróti diadal

Nyitra. A 16. nyitrai teremfocitornán remekelt a csoportmeccse-ken a jobbára fiatalokkal szereplő DAC, mindhárom ellenfelét legyőzte (Šaľa 2:1, Nitra A 4:3, ČFK Nitra 3:1). A negyeddöntőben viszont a nyitrai fakó 6:1-re lelépte a sárga-kék együttest. A DAC színeit a következő játékosok képviselték: Košovan, Döme–A.

Nyitra. A 16. nyitrai teremfocitornán remekelt a csoportmeccse-ken a jobbára fiatalokkal szereplő DAC, mindhárom ellenfelét legyőzte (Šaľa 2:1, Nitra A 4:3, ČFK Nitra 3:1). A negyeddöntőben viszont a nyitrai fakó 6:1-re lelépte a sárga-kék együttest. A DAC színeit a következő játékosok képviselték: Košovan, Döme–A. Kubala, Uzola, M. Palic (legutóbb Besztercebányán játszott), Milan, A. Filip, Buka, Csémi, Libič, Hamar, Habán, Lelkes, Bartalos, Horváth, Genčúr, Bognár Z. A Martin Babinec megbízott edző által irányított vágsellyeiek az A csoportban pontot sem szereztek, de végül a 4. helyen zártak. A tornát az aranyos-maróti ViOn nyerte. (sz. z., s)

TORNAKRÓNIKA

A CSOPORT: Nitra A–ČFK Nitra 4:1, Šaľa–DAC 1:2, Šaľa–ČFK Nitra 0:2, Nitra A–DAC 3:4, DAC–ČFK Nitra 3:1, Nitra–Šaľa 4:0. Végeredmény: 1. DAC 9 pont; 2. Nitra A 6; 3. ČFK Nitra 3; 4. Šaľa 0.

B CSOPORT: Vráble–Nitra B 3:3, Zl. Moravce–Vráble 2:3, Zl. Moravce–Nitra B 7:0, Opava–Vráble 1:3, Opava–Nitra B 3:2, Zl. Moravce–Opava 6:2. Végeredmény: 1. Vráble 7; 2. Zl. Moravce 6; 3. Opava 3; 4. Nitra B 1.

NEGYEDDÖNTŐ: DAC–FC Nitra B 1:6, Zl. Moravce–ČFK Nitra 3:1, Nitra A–Opava 5:2, Duslo Šaľa–Spartak Vráble 2:2, büntetőkkel 3:2

ELŐDÖNTŐ: Nitra B–Zl. Moravce 0:5, Nitra A–Šaľa 4:3.

A 3. HELYÉRT: Nitra B–Šaľa 7:2.

DÖNTŐ: Zl. Moravce–Nitra A 1:1 – büntetőkkel 3:2. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?