A NEGYEDDÖNTŐKRŐL MONDTÁK

„Amikor 1:5-ös vesztésre álltunk, egy pillanatra nem tudtuk, mit kell tennünk. Azt mondtuk, nincs vesztenivalónk, s eszerint cselekedtünk. Magam sem tudom, hogyan kezdtük megfordítani a mérkőzés állását” – mondta Hardinilsson, a svédek edzője.
„Nagyon nehéz ésszel felfogni, mi is történt.

„Amikor 1:5-ös vesztésre álltunk, egy pillanatra nem tudtuk, mit kell tennünk. Azt mondtuk, nincs vesztenivalónk, s eszerint cselekedtünk. Magam sem tudom, hogyan kezdtük megfordítani a mérkőzés állását” – mondta Hardinilsson, a svédek edzője.

„Nagyon nehéz ésszel felfogni, mi is történt. A svédek fegyelmezetten és taktikusan korongoztak, mi minden tőlünk telhetőt megtettünk. Játékosaim fáradtnak tűntek, egy nappal korábban nehéz meccset vívtunk a németekkel. Nem jutottunk az elődöntőbe, ami nagy kár, sajnálom a nézőket, akik az utolsó pillanatig kitartottak mellettünk” – mondta szomorúan Hannu Aravirta finn edző.

Hans Zach, a németek edzője is szomorúan vette tudomásul, hogy hosszabbítás után kikaptak a kanadaiaktól. Szívesebben látta volna ha a hosszabbítás során, ahogy a korábbi szabály szerint volt, öt mezőnyjátékos lett volna a jégen: „Ez nekünk jobban megfelelt volna emberelőny-ben és emberhátrányban is. A kanadaiak egyénileg jobbak, ezért számukra előnyt jelentett az új szabály. Győzhettünk volna. Minél tovább akartuk tartani a 0:0-ás eredményt, de korán gólt kaptunk.”

A cseh–orosz meccset így látták az edzők, Slavomír Lener: „Úgy játszottunk, ahogy azt elterveztük, de nagyon igényes volt a meccs, mert az oroszok kiválóan korcsolyáztak. Jó teljesítményt nyújtott az első ötösünk.” Vlagyimir Pljuscsev: „A csehek megérdemelték a győzelmet, nem tudom megmagyarázni, miért mondtunk csődöt a helyzetek értékesítésénél. Nemcsak ezen a mecscsen kínlódtunk az akciók befejezésénél.” (TASR, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?