A hétfői győztesek

Szocsi |

<p>Az előzetesen várt hét helyett végül csak öt bajnokot avattak a szocsi téli olimpia hétfői versenynapján.</p>

A férfi sílövők vasárnapról hétfőre halasztott 15 kilométeres tömegrajtos versenyét, valamint a férfi hódeszkások krossz számát keddre tették át.    bob, férfi kettes:Oroszország (Alekszandr Zubkov, Alekszej Vojevoda) műkorcsolya, jégtánc:Meryl Davis, Charlie White (Egyesült Államok)    síakrobatika, férfi ugrás:Anton Kusnyir (Fehéroroszország) sílövészet, női tömegrajtos 12,5 km:Darja Domracseva (Fehéroroszország)    síugrás, férfi csapat:Németország (Andreas Wank, Marinus Kraus, Andreas Wellinger, Severin Freund) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?