A héten eldőlhet, fut-e még idén Overdose, s ha igen, hol

<p>Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy Overdose túl van a Baden-Badeni versenyt követő pihenőn, múlt hét vége óta ismét kedvet mutat a munkához, így nem kizárt, hogy már ezen a héten dönteni lehet arról, hogy októberben starthoz áll-e valamely versenyben. Egyelőre több lehetőségben is gondolkodnak.</p>

Sokan érdeklődtek a PannoniaOverdose.hu-nál, hogy mi történik Overdose-zal, hogyan telnek a napjai mióta hazatértetek Baden-Badenből?

A versenyt követő napon, hétfőn indultunk haza, estére meg is érkezett Overdose és az egész csapat Alagra. A rá következő napok pihenéssel teltek. Az első jelek biztatóak voltak. A ló azt mutatta, hogy miután lovasa, Christophe Soumillon a futam utolsó 150 méterén már érezve, hogy üres a ló, nem lovagolta meg keményen, úgy tűnt, hogy hamarabb túl fogja tenni magát a versenyen. A hét második felére azonban megváltozott a kedélyállapota. Kedvetlenné vált. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk neki azt az időt, amíg a viselkedésével jelzi, hogy újra kedve van a munkához.

Néhány hét pihenő minden versenylónak jár...

Múlt hét csütörtökön-pénteken már kedvező jeleket mutatott, és ha ez tartósan így marad, akkor lehet gondolkozni egy következő versenyre történő felkészítésről.

A szezonból már nincs túl sok idő hátra...

Ha starthoz áll, akkor valamikor októberben, egyelőre több lehetőségben is gondolkodunk. Az általa végzett munkát kiértékelve lehet erről dönteni, nem kizárt, hogy már ezen a héten.

(forrás: pannoniaoverdose.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?