Szandi meglátogatta a madari családot: „Csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény”

Szandi
Madar |

Az énekesnő vasárnap személyesen járt Radocha Zsuzsanna családjánál. Az anyának és gyermekeinek személyreszabott ajándékokat adott át.

Miután az énekesnő nem lépett fel a család megsegítésére szervezett június 15-i koncerten – amelyből végül országos hír lett –, a helyzet tisztázása után úgy döntött, személyesen látogatja meg Radocha Zsuzsannát és három gyermekét.

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! 

A férfi, aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az [Angyali Kezek] Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva. 

Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól, akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – írta az énekesnő a hivatalos Facebook-oldalán.

Szandi – és a főszervező – a magyarországi Retró Rádió hétfő reggeli adásában is beszélni fognak a vasárnap madari látogatásáról.

Ahogyan arról a Blikk számolt be elsőként a június 20-én közölt cikkükben, Szandi nem lépett fel a család megsegítésére szervezett június 15-i jótékonysági koncerten. A legfőbb kifogása az volt, hogy amikor férjével megérkeztek a helyszínre, túl kevés néző volt a színpad előtt. Emellett több szempontból is kritizálták a szervezést. A kifogásaikat az Új Szónak nyilatkozva elutasította a főszervező. Szandit eközben tömegesen kezdték el bírálni a kommentelők. Az elmaradt madari fellépés vált az elmúlt napok egyik vezető bulvárhírévé Magyarországon.

A múlt hétvége folyamán aztán személyesen kapcsolatba léptek egymással Szandi és Kallós Belokostolská Daniela, a jótékonysági koncertet szervező Angyali Kezek szervezet vezetője. Tisztázták a helyzetet, majd az énekesnő úgy döntött, személyesen látogatja meg a madari családot. Időközben Szandiék visszautalták a szervezőnek azt az 1500 eurót is, amelyet a június 15-én vettek át a helyszínen annak ellenére, hogy az énekesnő nem koncertezett. Az összeget a család használhatja fel.

Ahogyan arról lapunk januárban helyszíni riportban is beszámolt, az enyhe mentális zavarral élő édesanya nehéz körülmények között neveli három gyermekét. A nagyobbik lánya süketnéma, míg a legidősebb gyermeke, a fia vérzékenységgel él.

Az év elején transzparens számlán gyűjtöttek a család lakhatási helyzetének javítására. Második lépésként pedig az anyát és gyermekeit segítő Angyali Kezek jótékonysági koncertet szervezett Madarra június 15-én. Emellett továbbra is zajlik a pénzgyűjtés. A cél az, hogy egy teljesen új kis ház épüljön a család telkének szabadon álló részére.

FRISSÍTÉS: Bochkor Gábor műsorában Szandi és férje, Bogdán Csaba elmondták, június 15-én a madari lett volna a harmadik fellépésük. Egyenesen Paksról érkeztek Szlovákiába. Egy szokványos 60 perces fellépésre készültek, s nem tudtak a jótékonysági koncert részleteiről. Az információhiányért és a félretájékoztatásért a velük kapcsolatban álló rendezvényszervezőt tették felelőssé, aki viszont nem azonos a főszervezővel. Ez a férfi a helyszínen az állításuk szerint azt mondta nekik, „minél hamarabb menjenek onnan”, a pénzt odaadta nekik, s még azt is hozzátette, hogy „legalább hamarabb otthon lesznek”. 

Az eset pedig úgy vált botránnyá, hogy a sajtót tájékoztatta egy néző, aki ott volt Madaron, és felháborodott azon, hogy elmaradt Szandi fellépése. A főszervező Danielával az első cikkek megjelenése után vették fel a kapcsolatot, és „három perc alatt kiderült”, hogy teljesen mást tudtak az esetről, s nem velük volt gond, hanem Szandiék említett félretájékoztatásával. 

Bochkorék röviden beszéltek Kallós Belokostolská Danielával is, aki annyit tett hozzá, hogy ő maga a megbízás jellege miatt nem tudhatta, mi áll Szandiék szerződésében. Egyúttal úgy véli, ha focipályán jelenlevő nézők látták volna őt kiszállni az autóból és felmenni a színpadra, akkor odamentek volna a színpadhoz.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?