Miért fontos, hogy szeresd önmagadat?

erotika

Cikkek, tanulmányok és könyvek egész sora szól arról, hogy fogadjuk el, sőt, inkább hogy szeressük önmagunkat. A hírekben mindig találkozhatunk új és még újabb kutatási eredményekkel, tippekkel és akár tanfolyamokkal is, amelyek abban nyújtanak segítséget, hogy minél elfogadóbbak és szeretetteljesek legyünk önmagunkkal.

Ehhez a témához szervesen kapcsolódik az önkielégítés is, amely bár sokaknak kellemetlen téma, mégis érdemes róla minél többet beszélni.

 

A világ változik…

Míg korábban évszázadokon keresztül tiltották az örömszerzés ezen módját, ma már számtalan eszköz is elérhető a minél tökéletesebb, minél intenzívebb élmény elérése érdekében. Elég csak megnézni az Erotikashow.hu szexuális játékszereinek kínálatát, és máris látszik, hogy ma már kifejezetten bátorítják az embereket arra, hogy örömet szerezzenek saját maguknak.

Hogy miért ez a pálfordulás? Többek között annak köszönhető ez a pozitív változás, hogy a vallásosság, a prűd és szigorúan erkölcsös világnézet kicsit alábbhagyott, illetve hogy számos kutatás bizonyítja azt, hogy milyen sok pozitív hatása van a rendszeres maszturbálásnak.

 

Létezik olyan, hogy túl sok?

Persze jó kérdés, hogy mi számít ideális mennyiségnek, és erre talán nem is létezik egyetemleges válasz.

Semmiképpen sem tanácsos az, hogy a partnerrel folytatott együttlétek rovására menjen a saját magunkkal való játék, így ha már azt vesszük észre magunkon, hogy jobban vágyunk a saját társaságunkra, mint a párunkéra, akkor azt fogjuk fel intő jelként.

Egyébiránt, ha okosan és mértékletesen használjuk a szexnek ezen formáját, akkor rengeteg előnyre, jótékony hatásra számíthatunk. A rendszeres maszturbálás ugyanis:

 

  • csökkenti a stresszt.
  • enyhíti a szorongást.
  • segít abban, hogy pihentetőbb és nyugodtabb legyen az alvásunk.
  • növeli az önbizalmat azáltal, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és ezzel javul a szexuális teljesítményünk és aktivitásunk is.
  • csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.

 

Ha ennyi jóval jár ez az egyébként is klassz elfoglaltság, akkor miért hagynánk abba?

 

Tedd egyedivé az élményt!

Talán mondani sem kell, de mint minden mást az életben, úgy a masztrubálást is lehet színesíteni – méghozzá az Erotikashow.hu kínálatában kapható játékszerekkel.

A hölgyeket vibrátorok, dildók, gésagolyók, szemérem- és mellpumpák várják, a férfiakat maszturbátorok, péniszköpenyek és -mandzsetták, valamint guminők és prosztataizgatók kényeztethetik majd vásárlás után. Sőt, akár szexi fehérneműket is be lehet szerezni a fentebb említett webáruházból.

Ezek közül akár férfiként, akár nőként bőséggel válogathatunk, és a jó hír az, hogy nem is kell megállni egy vagy két darabnál, hanem bármikor lehet bővíteni az arzenálunkat, hogy mindig ahhoz tudjunk nyúlni, amihez az adott pillanatban a legnagyobb kedvünk van.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?