JÁTSSZON 3 PLANEO Elektro ajándékutalványért, a cég Nagymegyeren nyitja 51. üzletét

PLANEO Elektro
Nagymegyer |

A műszaki szaküzletek legszélesebb hálózata, a PLANEO Elektro június 18-án nyitja Dél-Szlovákiában a következő üzletét. Nagymegyeren az ügyfeleket különleges nyitókedvezmények is várják.

2020. június 18-án nyitja meg új üzletét az elektromos cikkek forgalmazója Nagymegyeren. Az ügyfelek az 51. boltot a Lidl mellett, a Priemyselná utcában találhatják meg, és hétfőtől – vasárnapig, 9.00-től 20.00 óráig vásárolhatnak benne. „A dunaszerdahelyi és komáromi fióküzletek mellett így a PLANEO Elektro még könnyebben hozzáférhetőbbé vált az emberek számára”, mondta Matuška Peter, a PLANEO Elektro kiskereskedelmi üzletlánc igazgatója.

Extra nyitókedvezmények

650 m2-en, több mint 4000 termék várja a vásárlókat, fogyasztói elektronika, nagy háztartási cikkek, kerti felszerelések, játékok és háztartási elektromos készülékek. „Ugyanakkor ügyfeleinknek részletfizetési lehetőséget is kínálunk, a termék árának növekedése nélkül, biztosítást és hosszított jótállási lehetőséget nyújtunk, valamint használhatják a Családi kártya hűségprogramot és az Akciós szerda új kedvezményprogramot. A nagymegyeri bolt egyben az e-shopunk kiadóhelye is lesz”, mondta Fomenko Vitalij, marketingigazgató. Felhívta a figyelmet a speciális nyitókedvezményekre is: „Az üzlet megnyitása alkalmából nagyon különleges akciókkal készültünk, melyek csak pár napig és csak a nagymegyeri boltra lesznek érvényesek.”

Szlovákul és magyarul is beszélünk

Az ügyfelekkel 10 szakmailag képzett alkalmazott foglalkozik majd. „Az ügyfelek elégedettsége elsődleges számunkra, ezért alkalmazottaink kiválasztásakor figyeltünk a jó kommunikációs készségre szlovák és magyar nyelven egyaránt”, mondta Polievková Dagmar, a cég HR menedzsere.

PLANEO Elektro Nagymegyer, megtalálható az alábbi címen:

Priemyselná 4305, Veľký Meder – Nagymegyer

Nyitva tartás:

 Hé – Pé 9.00 – 20.00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?