Tragikus baleset – kábítószert fogyasztott az autót vezető nő

Tragikus baleset – drogot fogyasztott az autót vezető nő
Csécs |

Tragikus közlekedési baleset történt április 24-én Csécs (Čečejovce) közelében, a Kassa-vidéki járásban. Az autóban ülő 29 éves utas életét vesztette. Beigazolódott a rendőrség gyanúja, hogy az autót vezető nő kábítószert fogyasztott. A sofőr vérében metamfetamint (pervitín), amfetamint és nikotint mutattak ki – tájékoztatott pénteken Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az előzetes vizsgálat eredményei szerint az Opel 30 éves sofőrje Makranc (Mokrance) és Buzita (Buzica) között, egy egyenes útszakaszon akart kielőzni egy kamiont, de a jármű megcsúszott, lesodródott az útról, az árokba zuhant, majd felborult és egy fának csapódott.

„A helyszínelő rendőrök egy kézitáskát találtak az összetört kocsiban, amelyben zöld színű szárított növényt, két dohányaprítót, egy ismeretlen anyagot tartalmazó műanyag csövet, egy fából készült pipát és egy színes műanyagcsöveket tartalmazó fémdobozt találtak” – mondta Ivanová.

Még folyik a bizonyítási eljárás. Ha az összes eredmény meglesz, a szóvivő tájékoztatása szerint a nyomozó megteszi a vádemeléshez szükséges lépéseket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?