Niki Lauda újra kórházba került

Niki Lauda
Bécs |

Influenzás megbetegedés miatt ismét kórházba került és intenzív kezelést kap a háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda, aki tavaly augusztusban tüdőátültetésen esett át.

 

Az osztrák sajtóban több helyen is megjelent, hogy a 69 éves legendás pilótát tüdőgyulladással kezelik a bécsi kórházban, amelynek szóvivője kedden a német dpa hírügynökségnek nem erősítette meg ezt az információt.

A konstruktőrök között sorozatban ötször világbajnok Mercedes istálló tanácsadójaként dolgozó Lauda a tüdőátültetést követően, október végén hagyta el a kórházat, s azóta rehabilitációs kezelést kapott.

Lauda - aki 1975-ben, 1977-ben és 1984-ben nyert Forma-1-es vb-címet - súlyos tüdőbetegségben szenvedett, s a szervátültetés elengedhetetlenné vált ahhoz, hogy életben maradjon. Állapota a beavatkozást követően kritikus volt, de néhány nappal a műtét után az orvosai már arról számoltak be, hogy egyre jobban érzi magát, ezért bíznak a teljes felépülésében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?