Melyik légitársaság kosztja a legfinomabb?

ÖSSZEFOGLALÓA Pegasus Airlines, az SAS és a KLM lett a legjobb fedélzeti ételeket kínáló európai légitársaság a Skyscanner European Airline Food Awards listáján.A fedélzeti kulináris kínálat véleményezésében több mint 550 európai utazó és blogger vett részt, a légitársaságokat több kategóriában érté

ÖSSZEFOGLALÓ

A Pegasus Airlines, az SAS és a KLM lett a legjobb fedélzeti ételeket kínáló európai légitársaság a Skyscanner European Airline Food Awards listáján.

A fedélzeti kulináris kínálat véleményezésében több mint 550 európai utazó és blogger vett részt, a légitársaságokat több kategóriában értékelték.

A diszkont-légitársaság kategóriában a török Pegasus végzett az első helyen, amely Bécsből több török városba is kínál utat. A második helyezést a brit Flybe légitársaság kapta. A harmadik és negyedik a Monarch és az easyJet lett. Az ötödik helyezett spanyol Vueling ételei szintén kedveltek az utasok körében.

A rövid távú járatokon kínált ételek kategóriájában a Scandinavian Airlines (SAS) lett az utasok kedvence. A német Lufthansa a második helyre került, a tavalyi győztes Turkish Airlines pedig a harmadik helyezett lett, megelőzve a British Airwayst és az orosz Aeroflotot.

A hosszú távon közlekedő járatok fedélzeti ételei közül a holland KLM-é ízlett legjobban a felmérésben részt vevőknek. Az első ötbe az Aeroflot, az SAS, az Air France és a BA került még.

A Skyscanner felmérésén részt vevő 1500 nemzetközi utazó többsége, 54% úgy véli, hogy a légitársaságok által kínált ételek jó minőségűek, háromnegyedük szerint tavalyhoz képest javultak is. Sőt, sokan (43%) beismerik, annyira finomak a kínált falatok, hogy sokszor megkívánják a szomszédjuk menüjét is. (TO)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?