Sorsok: Fél éve küzd elrabolt kislányáért

<p>A nagyölvedi Mokhert György volt felesége hatéves kislányukkal bejelentés nélkül Németországba távozott. A férfi fél éve küzd azért, hogy a kislányt hazahozza.</p>

Amikor szülő által elrabolt gyermekről hallunk, általában arab országokból származó moszlimokra vagy legalábbis külföldiekre gondolunk. Pedig szlovák állampolgárok is gyakran költöznek külföldre gyermekeikkel házastársuk tudta nélkül. Mokherték öt éve váltak el, a férfi Nagyölveden, az asszony a kislánnyal Farnadon élt. A láthatást és gyermektartást illetően mindig meg tudtak egyezni, az apa rendszeresen látogatta kislányát. Azt mondja, fogalma sem volt róla, mire készül volt neje, bár azt tudta, hogy gyereket vár Szlovákiából származó, de régóta Németországban élő barátjától. Hogyan tudta meg, hogy felesége elviszi a gyermekét? Mit tett a szociális és családügyi hivatal? Milyen látvány fogadta az apát Németországban? Mi mindenen megy keresztül, hogy hazahozhassa kislányát? Mit kellett volna másképp csinálnia? Milyen esélyei vannak? Miben segíthet a gyermekvédelmi központ?Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha az aktuális Vasárnapban elolvassák Vrabec Mária riportját.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?