Trencsén pornóban úszik

Trencsén |

<p>Pornót tartalmazó e-mailek tömkelege árasztotta el a trencséni városházát. Állítólag egy helyi fiatalember áll a levéláradat mögött, aki arra buzdította az embereket, nehezítsék meg a kulturális főosztály életét.</p>

Michal Hermant állítólag a Szigeten tartott hétvégi diszkó dühítette fel. Emiatt mintegy 10 perces videót tett fel a Youtube videómegosztóra, amelyben Janka Sedláčková osztályvezetőt, és az osztály munkatársait gyalázza. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"193359","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]Richard Rybníček polgármester elmondta, a diszkó nem a város területén volt, és felszólította a férfit, kérjen bocsánatot a jogtalanul megvádolt alkalmazottaktól. Herman azonban arra szólította fel az embereket, árasszák el értéktelen tartalommal a város postafiókjait. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"193360","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]A városi hivatal mailboxaiba most rengeteg kuponos oldalról érkezik vásárlási értesítő, pornó, szexuálissegédeszköz-reklám, hitelajánlat. Rybníček elmondta, ő is abban a térségben lakik, ahol hallani lehetett hétvégén a zenét, de arra nem gondolt volna, hogy valakit ez ilyen buta lépésre sarkall. „Nem akarok kellemetlenségeket okozni egy 25 éves fiatalnak, de azt hiszem, elvetette a sulykot” – tette hozzá a polgármester. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?