Dôvera: részletes tájékoztatás telefonon

Pozsony |

<p>A Dôvera Egészségbiztosító is megkezdte átigazolási kampányát, igaz, ezt ígéretéhez híven nem az ügyfelek győzködésével, imázskampánnyal, hanem egy új szolgáltatás népszerűsítésével teszi.&nbsp;</p>

„Már a korábbi években is konkrét termékeket hirdettünk, a jelenlegi kampány során is két új érdekes termékre akarjuk felhívni jelenlegi és leendő ügyfeleink figyelmét” – magyarázta lapunknak Monika Šimunová, a Dôvera szóvivője. Az okostelefonnal rendelkező biztosítottak ősztől ugyanis hasznos egészségügyi információkhoz juthatnak a biztosító jóvoltából. A társaság olyan szoftveren dolgozik, amelyik az ügy-fél aktuális tartózkodási helyéhez legközelebbi gyógyszertárak, egészségügyi rendelők és kórházak nyitva tartási idejéről szolgáltat adatokat. Emellett a betegbiztosítási kártya, sőt az Európai Betegbiztosítási Kártya hiteles másolatát is tartalmazza. Ha ez még nem volna elég, akkor a kliens kórlapjának bejegyzéseit is számon tartja, az előírt kezelések árával együtt. Azaz az ún. mHealth szolgáltatás révén az érintett azt is ellenőrizni tudja, vajon az orvos nem írt-e elő számára felesleges kezelést. Egyben helyet biztosít a páciens vércsoportjának, krónikus betegségeinek, a szedett gyógyszereknek a feljegyzésére is. A Dôvera újdonsága bizonyos szempontból univerzális, mivel az Általános Egészségbiztosító és az Union ügyfelei számára is elérhető lesz, azzal a különbséggel, hogy nekik a kórlapjuk adatait és természetesen a betegbiztosítási kártya másolatát nem tartalmazza a program. Az ingyen letölthető program az Apple készülékeire szeptember folyamán válik elérhetővé, az androidos készülékek tulajdonosai számára pedig az év végéig. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?