ZENEZÓNA

Szerelmi bánat szülte lemez
A Sziget Fesztiválon is fellépő Alanis Morissette új stúdióalbummal jelentkezik – a Flavors Of Entanglement című korong Nagy-Britanniában június 2-án kerül a boltokba. „Életem leghosszabb szerelmi bánatát dolgoztam fel rajta.

Szerelmi bánat szülte lemez

A Sziget Fesztiválon is fellépő Alanis Morissette új stúdióalbummal jelentkezik – a Flavors Of Entanglement című korong Nagy-Britanniában június 2-án kerül a boltokba. „Életem leghosszabb szerelmi bánatát dolgoztam fel rajta. A Ryan Reynoldsszal történt szakítás után padlóra kerültem, s emiatt visszavonultam. A hisztérikus rohamoktól a barátaimmal való nagy beszélgetésekig sok mindenen átestem, mire túltettem magamat a történteken. A lemez arról szól, hogyan értem el a mélypontot, és hogyan álltam újra talpra” – nyilatkozta a magyar származású kanadai énekesnő. (pj, d)

Kukába dobta készülő albumát

Courtney Love 2004 februárjában jelentkezett utoljára nagylemezzel, a megbukott America’s Sweetheart cíművel. Kurt Cobain özvegye nem sokkal a korong megjelenése után máris elkezdett dolgozni a következőn az egykori 4 Non Blondes frontasszonya, jelenleg az USA egyik legkeresettebb dal-szerzője, Linda Perry társaságában. Később csatlakozott hozzájuk Billy Corgan, a The Smashing Pumpkins énekes-gitárosa. Az elkészült dalok azonban nem nyerték el Courtney tetszését, és végső elkeseredésében a teljes anyagot a kukába dobta, a munkát pedig elölről kezdte egy új csapattal. Fő szerzőtársa Micko Larkin, a 2005 és 2007 között működött Larrikin Love nevű együttes gitárosa, aki jelenleg az énekesnő (?) Love nevű kísérőzenekarának egyik tagja. (pj, e)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?