ZENEZÓNA

A rapelőadó piszkos játékai
The Game vádalkut kötött a Los Angeles-i bírósággal, mivel szorult a nyaka körül a hurok. Az 1979. november 29-én Jayceon Terrell Taylor néven született kaliforniai rapper bűnösnek vallotta magát egyik tavalyi ügyében, aminek fejében a bíró ejtett két másik ellene felhozott vádat.

A rapelőadó piszkos játékai

The Game vádalkut kötött a Los Angeles-i bírósággal, mivel szorult a nyaka körül a hurok. Az 1979. november 29-én Jayceon Terrell Taylor néven született kaliforniai rapper bűnösnek vallotta magát egyik tavalyi ügyében, aminek fejében a bíró ejtett két másik ellene felhozott vádat. Hatvannapi letöltendő börtönbüntetésre ítélték – amelyből ötvennyolcat kell leülnie, beszámítják ugyanis a két előzetesben eltöltött napját –, valamint három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és százötven órányi közmunkát is kiróttak rá. A rapelőadó egy Los Angeles-i kosárlabdameccs alatt előbb megütötte egyik ellenfelét, majd autójából elővett fegyverrel megfenyegette – ebben az ügyben vallotta magát bűnösnek (pj))

Nyáron véget ér a koncertsorozat

A napokban bejelentették a tavaly újjáalakult The Police turnéjának utolsó állomásait és időpontjait. A Sting, Andy Summers és Stewart Copeland alkotta brit együttes májustól augusztusig Észak-Amerikában koncertezik – az utolsó fellépésre augusztus 4-én kerül sor Wantagh városában. A zenészek elmondása szerint ezzel véget ér az óriásturnéjuk, és (állítólag) soha többé nem állnak össze. 2007-ben a The Police koncertsorozata hozta a legnagyobb bevételt az észak-amerikai kontinensen, közel 132 millió dollárt, nagyrészt a csillagászati jegyáraknak köszönhetően. (pj)

A zeneszerető filmrendező

A Bob Dylan karrierjének első éveiről készült No Direction Home (Az utolsó akkord) című alkotás és a Shine A Light című The Rolling Stones-koncertfilm után Martin Scorsese újabb zenei témájú filmet készít. Ezúttal az 1981. május 11-én a harminchetedik életévében elhunyt Bob Marley életét viszi vászonra. A film szoros együttműködésben készül a reggae-legenda családjával, a producere az egyik fia, Ziggy Marley lesz. „A Marley famíliának nagy megtiszteltetés, hogy édesapánk hagyatékát a filmvásznon is dokumentálják. Boldogok vagyunk, hogy Scorsese ezt felvállalta” – nyilatkozta Ziggy. A bemutatót 2010. február 6-ára, Bob Marley születésének hatvanötödik évfordulójára tervezik. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?