ZENEZÓNA

Megírták Annie kálváriáját
A brit bulvármédia (megint) botrányt robbantott. A Daily Mirror cikke kapcsán olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a Sony BMG nem szándékozik meghosszabbítani Annie Lennox lemezszerződését.

Megírták Annie kálváriáját

A brit bulvármédia (megint) botrányt robbantott. A Daily Mirror cikke kapcsán olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a Sony BMG nem szándékozik meghosszabbítani Annie Lennox lemezszerződését. Az énekesnő a lapnak azt „nyilatkozta”, hogy a kiadó egy ideje nem áll vele szóba: telefonjait nem fogadja, elektronikus leveleire nem válaszol. A lap idézett Annie egy korábbi nyilatkozatából is, amelyben arról beszélt, hogy nem szimpatizál a multinacionális lemezcégekkel, és az internet adta ingyenes terjesztési lehetőségeket is elutasítja. „Ha kiadó nélkül rögzítenék albumot, saját zsebből egy vagyont kellene kifizetnem többek között a kísérőzenekarnak, hangmérnöknek, producernek. S ha az eredményt az emberek ingyen töltenék le, az olyan, mintha drága hobbinak hódolnék” – mondta. A Sony BMG kiakadt a hírek hallatán. „Értetlenül állunk a történtek előtt. Jelenleg is sok a teendőnk Annie tavalyi nagylemeze körül, és a jövőben is szeretnénk együtt dolgozni az énekesnővel. Büszkék vagyunk arra, hogy munkakapcsolatunk több mint két évtizede tart. Az, hogy nem tudott velünk kapcsolatba lépni, nincs összefüggésben a most lejáró szerződésével” – áll a brit Sony BMG közleményében. Az énekesnő menedzsmentje csupán annyit közölt, hogy a Daily Mirrorban publikált nyilatkozatokat kiragadták az eredeti szövegkörnyezetből, ezáltal igencsak félreérthetőek. Annie legutóbbi, negyedik szólóalbuma Songs Of Mass Destruction címmel tavaly októberben jelent meg. Fogadtatása az előző korongjaival összehasonlítva mérsékeltebb – eddig félmilliót értékesítettek belőle, ebből 232 ezret az Egyesült Államokban. (pj)

Ike Turner túllőtt a célon…

Ike Turner lánya, Mia saját elmondása szerint igencsak meglepődött, a közvéleményt viszont nem nagyon lepte meg az igazságügyi orvosszakértő napokban nyilvánosságra hozott jelentése, amely szerint a zenész december 12-én bekövetkezett halálát kokaintúladagolás okozta. „Édesapám valóban sokat küzdött drogproblémákkal, a bejelentés mégis sokkolt. Úgy tudtuk, hogy az utóbbi időben nem volt komoly a helyzet” – nyilatkozta Mia. Ike Turner a hetvenes és nyolcvanas években súlyos alkohol- és drogfüggőségben szenvedett. Önéletrajzában azt írta, hogy ezekben az években közel tizenegymillió dollárt költött alkoholra és kábítószerre. (pj, d)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?