ZENEZÓNA

Összeállt a Van Halen
Több mint húszéves rivalizálás után David Lee Roth kibékült Eddie és Alex Van Halennel, és a zenészek megállapodtak abban, hogy szeptemberben huszonöt fellépéses turnéra indulnak. Negyedik tagnak Eddie tizenhat éves fia, a basszista Michael Anthony ugrik be a koncerteken.

Összeállt a Van Halen

Több mint húszéves rivalizálás után David Lee Roth kibékült Eddie és Alex Van Halennel, és a zenészek megállapodtak abban, hogy szeptemberben huszonöt fellépéses turnéra indulnak. Negyedik tagnak Eddie tizenhat éves fia, a basszista Michael Anthony ugrik be a koncerteken. „A rajongók egy teljesen új zenekarra számítsanak, ne egy újjáalakult régire. Senki nem kíváncsi egy régi zenekarra, mindenki újdonságot akar” – nyilatkozta Roth. (e, p)

Jamelia ismét szabad

Három év után Jamelia szakított futballista barátjával, Darren Byfielddel. A brit énekesnő 2005 októberében adott életet közös kislányuknak, Tianinak. (Jameliának egyébként előző kapcsolatából már van egy hatéves kislánya, Teja.) A jól értesült brit lapok tudni vélik, hogy Jamelia és a gyerekek már el is költöztek a pár közös, kenti lakásából, és visszamentek Birminghambe. A pár tavaly cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint Byfield, a Millwall ásza csalná az énekesnőt a modell Jaclyn Evans-szel. „Jamelia és Darren sajnos szakítottak, de barátsággal váltak el” – nyilatkozta az énekesnő szóvivője. (d, p)

Új videoklip a Bon Bontól

A duó szeptember közepén megjelenő All In című nagylemezének beharangozó dala, a Cukipofa egy kedves, szeretetre méltó figura önkritikus vallomása, amely Szőke András főszereplésével nyert humoros képi megformálást. Vicces jelenetekben nem volt hiány, a főhős egy csetlő-botló borüzemi alkalmazottat alakít, akinek hódítási kísérletei rendre kudarcot vallanak, s ezért saját álomvilágába menekülve vészeli át a hétköznapokat. „András és mi annyira egy hullámhosszon voltunk a forgatás alatt, hogy akár egy jövőbeli közös produkció is elképzelhető…” – árulta el Török Tamás. „András annyira beleélte magát a szerepbe, hogy egy igen méretes vascsővel sikerült megsebesítenie magát. Le kellett állnunk a forgatással, amíg a vérzést csillapították” – mesélte Szolnoki Péter a váratlan fordulatoktól sem mentes forgatásról. Az ötletes klip hamarosan látható a magyar zenecsatornán. A fiúk stílszerűen kiterítik összes kártyájukat, hiszen az eddigi hagyományokhoz hűen ismét többféle kedvelt műfaj (latin, rock, lírai és pop) is megtalálható lesz a korongon. (e, p)

Film készült a U2-ról

A Here Is What Is című film a kulisszák mögé vezeti be a nézőket, akik megtudhatják, hogyan zajlanak a U2 próbái, valamint a lemezek stúdiómunkálatai. Az alkotást Daniel Lanois, a zenekar több lemezének társproducere jegyzi, a hivatalos bemutatóra szeptemberben kerül sor, a Torontói Filmfesztiválon. „A stúdiómunkálatok titokzatosságáról szerettem volna lerántani a leplet, miután egy barátom azt tanácsolta, kamerát kellene ragadnom, és bemutatni azt, amit csak nagyon kevesen láthatnak” – mondta a filmről Lanois. (e, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?