ZENEZÓNA

A gitárost nem érdekli régi zenekara
A napokban szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint Slash visszatér a nagy sikerrel turnézó Guns N’ Roses nevű együttesébe. A gitárosnak azonban esze ágában sincs ismét beállni Axl Rose mögé, a jövőben kizárólag a Velvet Revolverben akar zenélni.

A gitárost nem érdekli régi zenekara

A napokban szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint Slash visszatér a nagy sikerrel turnézó Guns N’ Roses nevű együttesébe. A gitárosnak azonban esze ágában sincs ismét beállni Axl Rose mögé, a jövőben kizárólag a Velvet Revolverben akar zenélni. „Nem tudom, ki találta ki, hogy visszatérek. Nincs harag köztem és Axl között, olyannyira, hogy karácsonyra mindig üdvözlőlapot küldök neki, ám kicsit sem érdekel jobban a Guns, mint az elmúlt tíz évben bármikor. A jövőben sem lesz semmi közöm az együtteshez” – szögezte le Slash. Közben zenekara, a Velvet Revolver gőzerővel dolgozik második lemezén, amelynek egyelőre nincs megjelenési időpontja, de egy új dal már hamarosan napvilágot lát a július 21-én bemutatásra kerülő Monster House című animációs film zenei albumán. (p, r)

A zeneipar felé kacsingató színésznő

Amióta Chris Martin felesége, Gwyneth Paltrow kétgyermekes családanya, úgy érzi, a zene nagyon fontossá vált az életében. Elhatározta, hogy szerencsét próbál a zeneiparban. A színésznő William Orbitot hívta segítségül, akinek egyik legjelentősebb munkája Madonna ’98-as Ray Of Light című albuma, és a popkirálynő pedig Gwyneth legjobb barátnője. „Már készítettünk is egy dalt, amelyből briliáns első kislemez lehetne” – nyilatkozta Orbit. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?