Wimbledoni romantika

Az újkori brit filmgyártás két legnépszerűbb vígjátéka (a Négy esküvő, egy temetés és a Sztárom a párom) alkotói újabb romantikus komédia készítésébe fogtak. A wimbledoni teniszbajnokság miliőjében játszódó történethez a most zajló tornán forgatják a háttérjeleneteket.

Az újkori brit filmgyártás két legnépszerűbb vígjátéka (a Négy esküvő, egy temetés és a Sztárom a párom) alkotói újabb romantikus komédia készítésébe fogtak. A wimbledoni teniszbajnokság miliőjében játszódó történethez a most zajló tornán forgatják a háttérjeleneteket.

„Wimbledon” a munkacíme annak a most készülő brit filmvígjátéknak, melyet a Négy esküvő, egy temetés és a Sztárom a párom alkotói gárdája jegyez. A cselekmény értelemszerűen a legrangosabb brit tenisztornán játszódik egy kevéssé sikeres férfi sportoló főszereplésével. A Paul Bettany (Egy csodálatos elme) alakította karakter akkor kap igazán szárnyra, amikor egy agresszív stílusáról ismert női teniszezőt (Kirsten Dunst) figyel játék közben. A szerelemmel vegyített szakmai inspiráció új értelmet ad életének. A film hitelessége érdekében a stáb a most zajló tenisztorna helyszínére utazott, hogy jeleneteket vegyen föl a közönségről és a verseny atmoszférájából. „Mindenki mosolyogjon, mert bármikor viszontláthatja majd magát a vásznon” – intette a jelenlévőket az alkotás szóvivője.

Mindeközben a két főszereplő, Paul Bettany (az Oscar-díjas Jennifer Connelly férje) és Kirsten Dunst már szorgalmasan készül a hiteles alakításra. Trénerük – stílszerűen – Wimbledon egyik korábbi bajnoka, Pat Cash.

A producerek azt remélik, hogy a sport világát feltáró film legalább akkora sikert arat majd, mint a Dühöngő Bika, a Rocky vagy a Tűzszekerek, melyek az ökölvívást illetve az atlétikát népszerűsítették, és örök érvényű mondanivalóval is szolgáltak. A wimbledoni szervezők pedig örülnek, hogy több mint 100 éves versenyük reklámot kap. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?