VISSZHANG

Felháborodással olvastam december 29-én a Családi Körben megjelent Aprópénz, anyóka, erkölcsi győzelem – boldog új évet! cikket. Szeretném, ha az én válaszom is megjelenne az Új Szóban.
Először is, nyugdíjasjegy nem létezik, azoknak a személyeknek van kedvezményük, akik betöltötték a 70.

Felháborodással olvastam december 29-én a Családi Körben megjelent Aprópénz, anyóka, erkölcsi győzelem – boldog új évet! cikket. Szeretném, ha az én válaszom is megjelenne az Új Szóban.

Először is, nyugdíjasjegy nem létezik, azoknak a személyeknek van kedvezményük, akik betöltötték a 70. életévüket, lehet az nyugdíjas vagy dolgozó személy. Ők minden megkezdett 50 km-re egy koronát fizetnek. Tehát nem volna nagy dolog, ha a „kedves” utas egyben adná oda azt az egy koronát, mivel ezektől az „udvariatlan” sofőröktől a pénztárban nem veszik el a filléreket, ha pedig kiadni próbálja a „kedves” utasnak, akkor a reagálás nagyon hasonló a cikkben leírtakhoz, vagy még durvább. Ellenben az élelmiszerboltban nagyon sokszor jól jönne az aprópénz, és oda biztos, hogy a „kedves” nénike is jár. Ott kiadhatná. Végezetül pedig a cikk befejezésére szeretnék reagálni. Én titokban bízok benne, hogy egyszer talán olyan utasok lesznek, akik tudnak köszönni, nem szedik szét az autóbuszban az üléseket, nem rúgják szét a radiátorokat, nem hagynak hátra szemétdombot. A cikkben írt finom, udvarias társalgásról jut eszembe, hogy az „udvariatlan” sofőröknek az utasokkal való kommunikálás be van tiltva éppen úgy, mint „megállni mindenki kapujában”. Majd ha a „kedves” utasok betartják a szabályokat, talán akkor a sofőrök is „kedvesebbek, udvariasabbak” lesznek velük.

Üdvözlettel hű olvasójuk, a sofőr.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?