Túl szexi felvétel

Chris Martin megnyugtatott mindenkit: lesz eredménye Kylie Minogue és a Coldplay közös munkájának, de ez csak a Coldplay jövőre tervezett nagylemezén lesz hallható, nem a csütörtökön megjelenő új albumon.

Chris Martin megnyugtatott mindenkit: lesz eredménye Kylie Minogue és a Coldplay közös munkájának, de ez csak a Coldplay jövőre tervezett nagylemezén lesz hallható, nem a csütörtökön megjelenő új albumon. Vn címmel csütörtökön jelenik meg a Coldplay negyedik stúdióalbuma, de az angol zenekar most bejelentette, hogy nem sokkal később egy másik albumot is terveznek megjelentetni, amelyen Kylie Minogue is szerepel. „Ezzel szépen el is leszünk az évtized végéig, de hogy utána mit csinálunk, arról még fogalmunk sincs” – mondta a lemezről a Q Radiónak Chris Martin. Az együttes frontemberének elmondása szerint ez a bizonyos jövő évi album inkább ilyen-olyan ritkaságok és sorlemezekről lemaradt felvételek gyűjteménye lesz.

A Coldplay és a negyvenedik születésnapját az elmúlt hónapban ünneplő ausztrál énekesnő, Kylie Minogue eredetileg az új albumra szánt dalon dolgozott együtt, de a szerzemény Martin szerint túl szexis volt ahhoz, hogy felkerülhessen a lemezre. „Momentán mi nem lehetünk ennyire szexisek” – mondta a Lunar című számról az énekes, aki szerint egyébként Kylie különösen kiváló a dalban. A lemez megjelenését Martin 2009 második felére tette, de több részletet nem árult el a kiadványról.

Martinék dicsérő szavakkal illették az újításokkal próbálkozó együtteseket, ők azonban egyelőre maradnak a hagyományos lemezkiadásnál és az EMI kiadónál. „Nagy lemezcégnél lenni olyan, mintha felnőttként a nagyszüleid házában laknál. Mindenki tudja, hogy előbb-utóbb el kell költöznöd, de a nagyszülőket szereti az ember, és nehezen válik meg tőlük. Mi is nagyon szeretjük azokat az embereket, akikkel a kiadó berkeiben együtt dolgozunk. Minden tiszteletem azoké, akik a saját fejük után mennek, mint például a Radiohead, bennünket azonban a szerződés is köt. Ebből a helyzetből próbáljuk meg kihozni a legtöbbet, és élvezzük a munkát a profi szakemberekkel” – nyilatkozta Chris Martin. A Coldplay két ingyenes lemezbemutató koncertet tart. Az első június 16-án a londoni Brixton Academyben, a másik 23-án a New York-i Madison Square Gardenben lesz. A belépőjegyeket a zenekar weboldalán meghirdetett versenyben szerezhetik meg a rajongók.(p, origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?